Co robimy najlepiej w OoT

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Hummiter
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: Hummiter » 2 stycznia 06, 20:47

Oj, sylwester musiał być ostry Storms ;)
a jakby wonsz boa zjadl pajonka to pajonk by ugryzl wonsza od wnentrza ?

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 3 stycznia 06, 22:12

Pewnie był niepamiętam. A tak na temat to w wogóle jakoś najlepiej mi w tej grze wychodzi wszystko. Co roku raz gram w ocaryne i majore . I w sumie do niczego niepotrzebuje opisu. Wiecie że pierwszy raz gdy zdobyłem 100 skultul to praktycznie nie oczekiwałem że nagrodą będzie 200 rupi . Lepszy był by jakiś gadżet. :8
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 3 stycznia 06, 22:27

ludzie umiem strzelać dobrze na eponie poćwiczyłem 10 min i już ażdego trafie :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tobijas
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Tobijas » 4 stycznia 06, 16:58

10 MINUT????????????!!!!!!!!!!!! Ja się uczyłem chyba 2 godz.!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 4 stycznia 06, 17:04

Ex-plodion napisł ze umie strzelac dobrze,a nie idealnie.Zeby sie nauczyc dobrze szczelac wystarczy nawet 6-7minut tyle mi to zajelo i sie nauczylem strzelac dobrze,aczkolwiek nie idealnie zdarza sie ze nie trafiam,no ale chyba takich co strzelaja perfevt to jest naprawde niewiele i to pewnie jacys hard-corowcy :wink: Zeldy :lol:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Tobijas
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Tobijas » 4 stycznia 06, 17:15

umiem lepiej niż dobrze a gorzej niż perfect. czyli Bardzo dobrze :D

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 4 stycznia 06, 17:21

ja umiem trafiać ale jeszcze trzeba popracować nad tym żeby utrzymać prędkośc przez dłuższy czas

Awatar użytkownika
Tobijas
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Tobijas » 4 stycznia 06, 18:31

czyli w tym strzelaniu liczą sie 2 rzeczy:
celnosć i szybkość

Malon :)

Postautor: Malon :) » 28 maja 06, 18:27

A ja się pochwale, że strzelam perfect :P Ale tylko jak gram na konsoli, bo na kompie, to źle się celuje :P
Ale jednak na padzie jestem mistrzem :P

Xono Dragmire
Kokiri
Kokiri

Postautor: Xono Dragmire » 2 lipca 06, 21:48

Przedewszystkim witam kolegów i koleżanki z forum.Pozwólcie ,że sie przedstawie jestem Xono Dragmire.Nowe ,lepsze, silniejsze i bardziej atrakcyjne wcielenie Geberała Onoxa, na kolana psy!MUAHAHAHA..dobra przegiołem :P , ale przynajmniej wiecie już ,że lubie sie czuć lepszym od innych co nie znaczy ,że jestem lepszy.a szkoda :P.Dobra le koniec offtopu z mojej strony.Do rzeczy.Ok więc w czym jestem naprawde dobry w OOT.Hmm... no wydaje mi sie ,że dośc dobrzes trzelam z łuku.A z racji ,że gram na GC, wieć jest łatwo wycelować za pomoca gałki.Kiedyś aby trafić w ce odległy zaledwie kilka kroów odemnie(nawet nieruchomy!) marnowalem 4-5 strzał........koniec śmiechu.Jednak to sie smieniło.Po latach (a waściwie dniach :P), ćwiczeń moje zdolności łucznicze polepszyły sie i to bardzo!.Nieważne jaka odległośc, nieważne czy cel jest ruchomy czy nie, zawsze ale to zawsze trafie go bezpośrednio za pomoca jednej jedynej strzały.Ok rzadko ale to bardzo rzadko nie trafie i musze marnować 2 strzał ale i tak jest dobrze :) :D.Drugą rzecza jaka sprawia mi przyjemnośc i nie idzie mi zbyt trudno to walka 1vs. 1.Czyli po prstu walki z bossami.Czy to Gohma, Phantom Ganon, Volvagia,Dark Link, Bongo-Bongo czy nawet sam Król Zła, zawsze wychodze bez szwanku, ewentualnie z malenkim ubytkiem.Taktyke walki z kazdym z tych paskudów doprowaziłem do perfekcji, w każdym razie ja tak uważam :).Jednak nie idzie mi walka z grupą przeciwników:P ale pracuje nad lepsza defensywa :D.
proszę, sprawdzaj treść danego postu PRZED opublikowaniem na np. www.ortografia.pl ;) Może się czepiam, no ale.... :) /Mr.M
Power spited out by Flame.Wisdom that came out from Water.Courage that was born by the Earth.3 Essence's, that formed the ultimate force.Darkness my Past, Light my Future,The Triforce my destiny.It is time for my ressurection.General Onox is no more.

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 3 lipca 06, 09:47

"wąłsciwie" <---Polak potrafi

A zagraj sobie na emulatorze i wbij koda na grupe Cieni Linków. :P Poszukaj mojego tematu "Ta zelda wciąż mnie zaskakuje" :D
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 1 sierpnia 06, 18:43

Walka i granie na Ocarinie nieraz wygrywam sobie własne pieśni 8)

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 1 sierpnia 06, 18:49

Ja bardzo dobrze.... Hmm... Ciacham mieczem :P :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
axxonnn
Goron
Goron

Postautor: axxonnn » 5 lutego 07, 20:55

ja dobrze strzelam z łuku(ale bez konia,bo na koniu kiepsko mi idzie) :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 6 lutego 07, 16:49

Ja dobrze strzelam z łuku na koniu i normalnie :) . Czasami staje sobie na tym drzewku na jeziorze Hylia i strzelam do tych ptaszków nad laboratorium :wink: .
Dobrze mi też wychodzi pokonywanie bossów ( szczególnie Gohmy i Volvagii :P ), bieganie po różnych krawędziach na skraju przepaści ( uwielbiam to :D ) i ciachanie mieczem ( Master Sword ) wszystkiego co się rusza :twisted: .

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”