Quiz
Moderator: Moderatorzy
A ja mam takie pytanie... Na stronie głównej jest solucja do Minish Cap. I jak ja wychodze z tego komina w Hyrule Town, u tego profesorka co trzyma książke, to wychodze z tego domku, i IDĘ PRZEZ ŻÓŁTY. Ale tam niespodziewanie, koło dziurki przejścia stoi sobie dziewczyna minish, i mówi że tam jest zbyt niebezpiecznie żeby tam iść. CO MAM ZROBIĆ X_X?
Hmmm... 11? To ciekawe... bo na figurce i w grze jest tylko ośmiu. A nazw to mogę wszystkich nie pamiętać ale spróbuję wymienić:
-Chyżoręki
-Srogoręki
-Szaroręki
-Faloręki
-duch Chyżorękiego I
-Ostroręki
-....
Dalej nie pamiętam Aha, i miałbym taką prośbę - jak ktoś ma wszystkie figurki, to mógłby napisać jaka figurka jest pomiędzy Piną a Listonoszem (chodzi mi o nr 022), bo za cholerę nie mogę znaleźć typa co jest na tej figurce.
-Chyżoręki
-Srogoręki
-Szaroręki
-Faloręki
-duch Chyżorękiego I
-Ostroręki
-....
Dalej nie pamiętam Aha, i miałbym taką prośbę - jak ktoś ma wszystkie figurki, to mógłby napisać jaka figurka jest pomiędzy Piną a Listonoszem (chodzi mi o nr 022), bo za cholerę nie mogę znaleźć typa co jest na tej figurce.
Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”