patyki deku

Moderator: Moderatorzy

hid
Kokiri
Kokiri

patyki deku

Postautor: hid » 30 czerwca 06, 10:00

gram w zelde pierwszy raz i jestem całkiem "nieopierzonym" graczem :) więc prosze o wyrozumialosc. problem jest taki, że nie umiem za pomoca patyka deku zapalac pochodni. wiem ze to moze byc bardzo latwe ale po prostu na to nie wpadlam :) prosze o pomoc!
"?miejecie się ze mnie, bo jestem inna. A ja ?mieję się z was, bo wszyscy jeste?cie tacy sami."

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 30 czerwca 06, 10:36

Weź patyk deku do ręki, podejdź do zapalonej pochodni, patyk sie zapali, podejdź do neizapalonej pochodni i wtedy tamta pochodnia sie zapali.
Obrazek

hid
Kokiri
Kokiri

Postautor: hid » 30 czerwca 06, 11:59

tak własnie robię ale ten patyk sie nie zapala!
"?miejecie się ze mnie, bo jestem inna. A ja ?mieję się z was, bo wszyscy jeste?cie tacy sami."

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 30 czerwca 06, 12:09

Eee.....jak to nie? Normalnie jego końcówka musi dotknąć ognia i się zapali jeżeli nawet bardzo blisko ci się niezapala to może być to poważniejszy problem.
Pozatym czemu to jest w Master Quest?
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

hid
Kokiri
Kokiri

Postautor: hid » 30 czerwca 06, 12:13

przepraszam juz wszystko jest dobrze :oops: po prostu nie widzialam ze on sie pali, myslalam ze bedzie jakis plomien i to mnie zmylilo. dzieki za fatyge i odpowiedz na takie banalne pytanie :)

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time-Master Quest”