Jaka różnica już jest i będzie między wersją GC a Wii?
Moderator: Moderatorzy
- Dark Shadow
- Zora
chrno pisze:Gangsta a wiesz zapewne że Zelda OoT nie jest z 98 tylko z 96 roku,i jak można też zauważyc to,to że od początku serii są takie akcję,a mianowicie wychodzi dajmy OoT jest wielkim hitem,dalej wychodzi MM jest bardzo dobre ale jednak nie jest już takim hitem...
No tak projekt OoT powstał dużo wcześniej,zauwaz 96 roku to jest rok w którym na rynku pojawił sie N64 z pierwsza grą Mario 64.Zelda OoT miala powstac wczesniej i własciwie pomysl zrodzil sie akurat predzej niz sugerujesz i włsciewie mówi sie ze Oot powstała wczesniej,ale przedtem tez ta Zelda nie była całkiemaz tak dopracowana i własciwie preawdziwa date narodzin OoT,a raczej date premiery uznaje sie za rok 98 bo to w sumie w tym roku ta gra trafiła w pełnej okazałosci na rynek,chyba jarzysz ocb Chrno.
Kolejno łowienie na Wii no tak patent jak najbardziej miodny,poza tym strzelanie z łuku kolejny super chwalony plus
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Dokładnie Misiok ma racje to by był dobry pomysł,jak sie by chciało nawijac Wiilotem to powinna byc odpowiednia opcja i szlachtowac leszczy własnorecznie,a raczej za pomoca pilota pomachac se w koncu sport to zdrowie Jak sie zmęczy to sie zmienia opcje i spokojnie szpila normalnie na przyciskach,zeby odpocząć.No,ale dobrze jest przynajmniej ze niektóre ciosy mozna wykonywac za pomocą pada Nintendo poza tym mamy wspomiane łowienie ryb i strzelanie z łuku.Ogoolnie za sam tak nowatorski pomysł Wii ma ogromne szanse sie przebic na wyżyny na rynku konsol.Poczekamy zobaczymy
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Dark Shadow
- Zora
- Dark Shadow
- Zora
Co ty on wogoole na tym rynku gier jest nie mile widziany.Ja tylko czekam az Wii i Ps3 wyjdą se na rynek i zmiażdża x-box'a.Bill nie wytrzymie weznie poskłada swój kartonik i bedzie biba.Wiem,wiem przekupstwo The Billa nie zna granic,Nintendo sie nie dało,Sony tez nie.Rare jak dla mnie akurat jest do zastąpienia poprostu gry wydawał nie przypadły mi do gustu oproocz rewelacyjnego Conker Bad Fur Day.To reszta Banjo i Perfect Darki nie robi na mnie wiekszego wrazenia.Zdrajcy :evil: Wywieśmy na oknach nie chcemy The Bill'a
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Dark Shadow
- Zora
Ja też żałuje Conkera ale dobrze że był Star fox ale jeszcze jedna firma odeszła do $$$
Silicon Knights czyli kolesie od fenomenalnego Twin Snake'a i Eternala X360 coraz bardziej podbija rynek growy więc nie możemy o nim zapominać ale patrząc obiektywnie na tą całą wojnę to kto na tym najbardziej zyskuje? My gracze
[ Dodano: Pią 18 Sie, 2006 ]
Kolejną zmianą będzie poruszanie się po menu Wiilotem co wypada nieźle, jest prawdopodobieństwo żę pojawi się Wind Waker i będziemy nim wygrywać za pomocą Wiilota
Silicon Knights czyli kolesie od fenomenalnego Twin Snake'a i Eternala X360 coraz bardziej podbija rynek growy więc nie możemy o nim zapominać ale patrząc obiektywnie na tą całą wojnę to kto na tym najbardziej zyskuje? My gracze
[ Dodano: Pią 18 Sie, 2006 ]
Kolejną zmianą będzie poruszanie się po menu Wiilotem co wypada nieźle, jest prawdopodobieństwo żę pojawi się Wind Waker i będziemy nim wygrywać za pomocą Wiilota
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”