Bronie z OOA
Moderator: Moderatorzy
Bronie z OOA
Czy ktoś wie jak zdobyć w OOS bronie z OOA (chodzi mi o harpun itp.) ?? JA jeszcze żadnej nie odkryłem, ale może wy??
- Dark Shadow
- Zora
tak ale jak przejdziesz na kodzie oos to mozna znalezc w niej ( jak grasz drugi raz) taki loch chyba w jakskini gdzie na poczatku znajduje sie miecz ale potem juz go tam nie ma bo jest tam ta mini gierka taka logiczna taki labirynt z łamigłowkami i zeby przejsc tam sa potrzebne rózne przedmioty zawsze inne które zdobywałes podczas gry i tam sie przydaje bumerang po ukonczeniu jej znajdujesz zore z ooa mówisz jej sekret i masz jakis unikalny ring ale nie pamietam jaki
nokash pisze:tak ale jak przejdziesz na kodzie oos to mozna znalezc w niej ( jak grasz drugi raz) taki loch chyba w jakskini gdzie na poczatku znajduje sie miecz ale potem juz go tam nie ma bo jest tam ta mini gierka taka logiczna taki labirynt z łamigłowkami i zeby przejsc tam sa potrzebne rózne przedmioty zawsze inne które zdobywałes podczas gry i tam sie przydaje bumerang po ukonczeniu jej znajdujesz zore z ooa mówisz jej sekret i masz jakis unikalny ring ale nie pamietam jaki
Ten pierścień to Power ring L-3. Tu taj masz artykuł o hero's cave -> http://zelda.com.pl/articles.php?id=180
Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Seasons/Legend of Zelda Mystical Tree”