czy mały Link jest mile widziany w TP?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 19 sierpnia 06, 00:11

Racej nieee wątpie w to,aby w tym klimacie mieszac jeszcze do tego wszystkiego małego Linka,nie roobcie sobie nadziei :wink: :twisted:

"tutaj Link na początku tylko bedzie miał "polny" strój"

No ja słyszałem ze to ma byc strój kowboja jedna wersja, inna stroj z rancza :wink: :D
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 19 sierpnia 06, 01:01

eee.. a ja slyszalem ze link ma w czasie gry dorastac jeszcze
Obrazek

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 19 sierpnia 06, 14:27

pablo1517 pisze:eee.. a ja slyszalem ze link ma w czasie gry dorastac jeszcze

No właśnie o coś takiego mi chodziło. :D Też tak słyszałem.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 19 sierpnia 06, 17:08

Ta pokazcie mi trailer gdzie jest mały Link i gdzie staje sie dorosły?? :twisted:
W trakcie gry Link stanie sie bardziej dojżały i odważny jak prawdziwy ziomek :D ,ale rosnąc juz raczej nie bedzie.Tam zbiegiem gry bedzie mial zielona tunike gdzies se zdobedzie ,pocwiczy troche szermierke,bedzie pomagał wszystkim dokola,z czasem zacznie bardziej dorastac ale raczej bardziej psychicznie niz fizycznie,bynajmniej zapowiedzi i trailery nie przewidywały ewolucji wzrostu Linka.No chyba,ze macie jakies inne dane potwierdzajace,ze Link w czasie gry urosnie,ja bynajmniej o takich bajerach nie słyszałem

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 19 sierpnia 06, 18:36

no ale bylo o dojzewaniu i o dorastaniu linka... moze w miare walki urosna mu muly troche xD
Obrazek

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 19 sierpnia 06, 19:05

:twisted: :wink: Dorosnie z czasem zacznie tepic wszystkie robaki,a dzieki ulepszonej walce mieczykiem zacznie prowadzic gangsterski tryb życia:PPrawdziwy Bolek zniego bedzie :lol: 8)

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 21 sierpnia 06, 10:29

Tia i zorib sobie tautaż na klacie i pokaze go Zeldzie :D matko.........co wy piszecie ludzie nie róbcie offtopa

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 21 sierpnia 06, 11:30

Ty przed chwilką też zrobiłeś :wink: no ale musiałeś zadziałać ok lecimy z tematem:

Mały Linku nikomu by nie zawadził ale ze względu na mroczność nie może egzystować w tej części natomiast jego dalsze Cell Shadingowe losy będziemy mogli ujrzeć w Phantomie na DSa :twisted: którego zamawiam w Preorderze hehe.
Jednak w tej Zeldzie nie zabraknie małych ludzików hehe z trailera można by to wysunąć

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 22 sierpnia 06, 09:28

a i widzicie troche jednak Nintendo ma w tym racji,a mianowicie grafika stworzyli OoT które jednak było w swoich czasach najładniejszą grą jaka mogła wyjśc,pokazali również że są w stanie połaczyć mroczną gre z małym Linkiem,jednak to duży bardziej do niej pasował,dzisiaj jednak już bez cell-shadingu mały Link nie koegzystuje gdyż nie pasuje do klimatu(w sumie już i tak histoire małego Linka są od pierwszej częsci a tylko dwie mówią o dorosłym Linku(OoT i nadchodząca TP)sądze że zacznie się era Linka w postaci nastolatka/dorosłego gdyby tak teraz policzyc ile Link ma lat to właśnie w tym roku jest jego 20-lecie więc z wiekiem w grze trafili do dorosłości Linka w realnym świecie(to samo się tyczy Metroida gdyż też obchodzi 20-lecie a Sonic obchodzi 15-lecie)szczerze to gdyby był znowu mały Link w Zeldzie to bym się chyba pochlastał,bo ten mały zielony kondonek przez swój wzrost nie może czasami wejśc na to co trzeba i trzeba myśleć jak tu mu jakieś krzesełko załatwić XD,nie no żartuje wiadomo czasami to irytuje ale kto by nie kochał takiego małego Zielonego Kondonka :3 :D

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 23 sierpnia 06, 22:17

Hehe szczególnie polecam Durexy Tingle :wink:
Link chłop ma teraz 20 lat więc wygląda jak wygląda w TP :)

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 24 sierpnia 06, 11:34

Moim zdaniem mu te kolczyki nie pasuje ale fajne ma teraz uszy bo w WW mało widoczn takie a teraz to pokazuje rasowy Hylianin :D

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 24 sierpnia 06, 11:37

kolczyk był niezły tylko do tej pory niewiem co miał symbolizować

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 24 sierpnia 06, 14:20

gangsta Style :lol: nie noe mi sie nie podoba gdy ona ma kolczyki :?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 24 sierpnia 06, 22:52

Grafika w grze jest z biegiem czasu coraz to bardziej rozbudowana.Tp ma wykorzystac cała moc GC tak sie tylko mówi teoretycznie jak to bedzie wyglądac w praktyce tego jeszcze nie wiemy,ale przeciez oczywiste,ze skoro grafa ma byc rewelacyjna to wszelkie detale beda ofkoaz bardziej widoczne i to jest jak najbardziej na plus.
Wiadomo równiez ze Link w czasie gry bedzie dojżewał,jednak młodego Linka juz raczej nie zobaczymy,bynajmniej nie w TP,nie pasuje do klimatu.To juz inne lata Link ma juz na karku z 20 lat i jego zachowanie pewnie z biegiem czasu tez bedzie sie zmieniac,szczegoolnie nie miły bedzie dla swoich przeciwników :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 25 sierpnia 06, 11:13

też tak myśle a co do brutalności mógł by im łamać ręce i odrywać kończyny :twisted: t by była dopiero Zelda!!nie no nie pasowałoby do klimatu,kurde normalnie już nie wiem o czym pisać,chce pobrykać na koniu,popływać statkiem,ujrzeć piekny sztorm,złowić rybkę normalnie to będzie murowany hit

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”