TP a reszta
Moderator: Moderatorzy
TP a reszta
Podobno Nintendo potwierdziło że TP będzie miało miejsce miedzy MM a WW
A dokładniej prezentuje sie to tak OoT -> MM -> TP -> WW
TP to ma by koniec tego Linka i koniec Hyrule ktore znamy oraz powstanie wielkiego oceanu i tym samym poczatek nowego Hyrule ktore znamy z wind wakera
A dokładniej prezentuje sie to tak OoT -> MM -> TP -> WW
TP to ma by koniec tego Linka i koniec Hyrule ktore znamy oraz powstanie wielkiego oceanu i tym samym poczatek nowego Hyrule ktore znamy z wind wakera
- Dark Shadow
- Zora
Fixer o tym co ty napisałeś to już my mówiliśmy z Gangstą i Misiokiem ale dobrze że o tym przypominasz,ja tam się ciesze że Tp jest przed WW bo właśnie chce zobaczyć jak zostało zatopione Hyrule,bo jeżel tego nie pokażą to będzie bzdura,no i Pablo każdy dobrze wie że w każdej kolejnej Zeldzie jest inny Link(jedynie w OoT i MM jest ten sam jak w WW i PH <no, zapomniałeś jeszcze o OoA i OoS ;] /Mr.M> jest ten sam Link)TP jest całkowicie nowy Hero (nie wiadomo czy to będze bohater czasu czy tak jak w WW bohater wiatru,jednak moim zdaniem początkowy filmik WW ma coś do TP gdyż tam jest mówione że ludzie się modlili aby powrócił Hero of The Time,jednak on się nie pojawił........i chyba dopiero było to zatopienie całegfo Hyrule,sądze że właśnie w tym filmiku jest ukazana Historia TP
- Dark Shadow
- Zora
chrno pisze:,jednak moim zdaniem początkowy filmik WW ma coś do TP gdyż tam jest mówione że ludzie się modlili aby powrócił Hero of The Time,jednak on się nie pojawił........i chyba dopiero było to zatopienie całegfo Hyrule,sądze że właśnie w tym filmiku jest ukazana Historia TP
Nie tu chodziło o przedstawienie Historii z Ocariny of Time i troszkę z Twilighta ale końcówki jak już Heros nie powrócił po ponownym najeżdzie Zła (Ganon pewnie

pablo1517 napisał:
"pozatym skoro tak to ma juz za soba wyczyny i walki a w TP wydaje taki jakby troche... niedoswiadczony."
Najwidoczniej po MM musiało minąc sporo czasu,a Link juz zdążył sie za klimatyzować sie gdzie indziej,żyjac se beztrosko,ale pomagajc innym
Z czasem zobaczysz jak Link bedzie stawał sie prawdziwym bohaterem i to co bedzie wyczyniał w tej czesci,jego umiejetnsci wzbudza nie mały podziw,nareszcie dorosnie na tyle ze bedzie se radził wkazdej sytuacji(czytaj temat umiejetnosci Linka to zaczaisz o co mi biega) Napewno szybko zmienisz zdanie jak zobaczysz go w akcji w pozniejszym etapie gry
Co do zakonczenia wprawdzie wiemy juz ze Hyrule zostanie zatopione,ale przynajmniej dowiemy sie kilka ciekawych elemntów np: W OoT Niby pokonalismy Ganona dzieki nam,Zeldy i magów i tu król Zła przepadł został zamkniety,nagle w MM juz Skull Kid szaleje i znowu w WW znowu Ganon,no tak ale czy ta czesc wyjasnia dokladnie jak uwolnil sie Ganon niee i tu znowu odp znajdziemy w TP w ktorej mniej wiecej przewiduje sie ze Ganon bedzie.Ten podzial czesci ma sens własciwie Tp wyjasni najwiecej dosyc ciekawa przeszłosc w ktorej jest wiele znaków zapytania i dlatego ona jest ostatnia czescia majaca taki chrakter podbno.
"pozatym skoro tak to ma juz za soba wyczyny i walki a w TP wydaje taki jakby troche... niedoswiadczony."
Najwidoczniej po MM musiało minąc sporo czasu,a Link juz zdążył sie za klimatyzować sie gdzie indziej,żyjac se beztrosko,ale pomagajc innym

Co do zakonczenia wprawdzie wiemy juz ze Hyrule zostanie zatopione,ale przynajmniej dowiemy sie kilka ciekawych elemntów np: W OoT Niby pokonalismy Ganona dzieki nam,Zeldy i magów i tu król Zła przepadł został zamkniety,nagle w MM juz Skull Kid szaleje i znowu w WW znowu Ganon,no tak ale czy ta czesc wyjasnia dokladnie jak uwolnil sie Ganon niee i tu znowu odp znajdziemy w TP w ktorej mniej wiecej przewiduje sie ze Ganon bedzie.Ten podzial czesci ma sens własciwie Tp wyjasni najwiecej dosyc ciekawa przeszłosc w ktorej jest wiele znaków zapytania i dlatego ona jest ostatnia czescia majaca taki chrakter podbno.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Dokładniej to tez tak jest w MGS"ie no i mam nadzieje że pokażą jak zginełą bądź nie wiem uciekła z Hyrule rodzina królewska:(to są ci piraci)tyle e czemu nikt o tym nie pamięta?to mnie ciekawi po drugie troche Pablo źle zrozumiałeś gdyż w tym filmiku przybywa Hero of Time pokonuje zło i odchodzi,jednak zło znowu powraca jednak Hero of Time już się nie pokazał,za to w dzień swoich urodzin młody chłopek o imieniu Link(imię bohatera które przechodzi z pokolenia na pokolenie)który staję się Hero of Wind i pokonuje Ganon'a tyle właśnie że też nie wiadomo jak się Ganon wydostał z tej jakby takiej pieczęci,ja uważam,jednak że tym razem Ganon zabija Linka dlatego on pokazuje się w WW,bo nie sądze aby mógł się uwolnić z pieczęci.Dlatego też właśnie ta Zelda jest taka mroczna bo na pewno chodzi o najazdy Goblinów na te miasta i wogóle,nawet w jednym filmiku Gobliny atakują miasto bo te łekpi uciekają przed nimi.
a mi sie wzdaje poprostu ze w TP ganon nie bedzie glownym bosem, tylko ktos inny a w wyniku tej walki ucieknie ganon ze wiecie czego.
chrno, masz szczescie ze ja akurat wczoraj znalazlem w WW master sworda i wyczailem obraz na scianie z kziezniczka zeldą i jej kolesiami i domyslilem sie ze to piraci. Normalnie to bym sie wkurzyl ze ujawniasz fabule! xD Gra wyraznie dzieje sie po OoT i MM bo w komnacie z Master swordewm w momencie gdy zchodzi sie pod wode i widac zalane hyrule, na scianie sa witraze a na nim sagey sa, darunia, saria ruto itp
chrno, masz szczescie ze ja akurat wczoraj znalazlem w WW master sworda i wyczailem obraz na scianie z kziezniczka zeldą i jej kolesiami i domyslilem sie ze to piraci. Normalnie to bym sie wkurzyl ze ujawniasz fabule! xD Gra wyraznie dzieje sie po OoT i MM bo w komnacie z Master swordewm w momencie gdy zchodzi sie pod wode i widac zalane hyrule, na scianie sa witraze a na nim sagey sa, darunia, saria ruto itp

Hmmm bedzie Link,bedzie Zelda,,bedzie master sword kogo tu brakuje Ganona raczej stawiam ze on bedzie głównym bossem nad nim widnieje wiele znaków zapytania,ktore TP ma wyjasnic,po co wkrecac kolejnego gł bossa do tej smietanki.Raczej stawiam na Ganondorfa jeszcze wiele zostało nie wyjasnione,ale Miyamoto potrafi namieszac takze gdyby jednak byłby ktos inny nie zdziwiłbym sie 

Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- Dark Shadow
- Zora
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”