Napiszcie tu jakie są wasze ulubione postacie we wszystkich zeldach jakich graliście (oryginalne konsole i gry).
Moi to:
Links Awakening: Mieszkańcy Wioski Zwierząt
Oracle of Seasons: Surosians`y i Dimitri
Minish Cap: Duży ChuChu
Ocarina of Time: Darunia i Zory
Wind Waker: i
Ulubiony: Tingle
Jakie są wasze ulubione postacie?
Moderator: Moderatorzy
- Dark Shadow
- Zora
OoS:
Subrosianie, Moosh, Maku tree Male, Twinrova(pierwsza forma przed rozdzieleniem)
OoA:
Zory(szczególnie Zora's King, Goroni (szczególnie Big Goron), Moosh, Twinrova(pierwsza forma przed rozdzieleniem), Madam Meowmeow(średnio;))
LA : DX:
Kogut (ten niebieski), taka ryby ucząca piosenki, to coś na łańcuchu (na drugim miejscu)
[sorki za brak konkretnych nazw, ale dawno w to nie grałem )
Ulubiony:... chyba Deku's King, ale lubie też żółtego subrosiana i Big Gorona....
Innymi słowami to nie mam tego jednogo, ulubionego ;]
Pozdrawiam,
Mr.M
Subrosianie, Moosh, Maku tree Male, Twinrova(pierwsza forma przed rozdzieleniem)
OoA:
Zory(szczególnie Zora's King, Goroni (szczególnie Big Goron), Moosh, Twinrova(pierwsza forma przed rozdzieleniem), Madam Meowmeow(średnio;))
LA : DX:
Kogut (ten niebieski), taka ryby ucząca piosenki, to coś na łańcuchu (na drugim miejscu)
[sorki za brak konkretnych nazw, ale dawno w to nie grałem )
Ulubiony:... chyba Deku's King, ale lubie też żółtego subrosiana i Big Gorona....
Innymi słowami to nie mam tego jednogo, ulubionego ;]
Pozdrawiam,
Mr.M
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- kat_robert
- Goron
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Link z OoT....Link za to, że jest...Za powalający niedorozwój emocjonalnyXD za to, że dorastałam z nim...Że jest fajny.
Zelda-za charakter, urodę, za jej drugą osobowość....Za smutne zakończenie.Za wszystko.
Nabooru-kobieta z charakterem, i o dziwo-nie jest jedną z tych ostrych babek rzucających się na faceta.
Deku z MM-fajna rasa, fajny region, fajna scena ze wściekłą księżniczką.
KURY-za siłę i spokój ducha...ja bym od razu dowaliła.
Anju & Kafei-za piękną historię(zwłaszcza jak się widzi rozpaczającą Anju chwilę przed śmiercią...)
Mikau-bo jest taki cool.
Gorony-bo są tacy wielcy, a tacy naiwni.
Zelda-za charakter, urodę, za jej drugą osobowość....Za smutne zakończenie.Za wszystko.
Nabooru-kobieta z charakterem, i o dziwo-nie jest jedną z tych ostrych babek rzucających się na faceta.
Deku z MM-fajna rasa, fajny region, fajna scena ze wściekłą księżniczką.
KURY-za siłę i spokój ducha...ja bym od razu dowaliła.
Anju & Kafei-za piękną historię(zwłaszcza jak się widzi rozpaczającą Anju chwilę przed śmiercią...)
Mikau-bo jest taki cool.
Gorony-bo są tacy wielcy, a tacy naiwni.
She's got everything I need, pharmacy keys