Postacie z TP kilka informacji
Moderator: Moderatorzy
Postacie z TP kilka informacji
Troche poszperałem i znalazłem kilka podstawowych postaci w grze,
LINK - jest bohaterem Twilight Princess.Na początku gry nasz bohater żyje sobie sielankowo na farmie
Pewnego dnia jednak Link zostaje wybrany przez burmistrza jako
jako przedstawiciela na "Szczycie w Hyrule" podczas podrózy wszystko sie zmienia i Link nie dociera tam.,gdyz zostaje uwieziony przez zło.
dalsze losy sa nieznane narazie wiadomo jedynie ze z pomoca przybedzie mu Midna.Pewne natomiast jest to ,ze Link zamienia sie w wilka w Twilight Realm.
COLIN - Mlody chłopiec zamieszkujacy wioske Taoru.On sam podbno trzyma dystans do relacji miedzy ludzkich,mimo to bardzo lubi Ilie.W pewnym momencie w grze bedzie pojmany,na szczescie Link wyruszy mu z pomoca by go uwolnić
ILIA - jest jednym z bardzo bliskich przyjaciół Linka:D w wiosce Taoru.Jest córką Burmistrza.Ona sama jest bardzo związana z natury i posiada specjalne zdolnosci uzdrawiające.W pewnym momencie w grze jest pojmana razem z Colinem oczywiscie Link wyrusza jej na pomoc
MAYOR - burmistrz miasta Taoru oraz ojciej Ilii.To własnie Mayor wyznaczył Linka by reprezentował wioske Taoru na "Szczycie Hyrule"
MIDNA - wygląda na to,ze to najbardziej tajemnicza postac w Twilight princess.Wiadomo iz gdy Link zostaje uwieziony,ona słuzy mu pomoca.Mida siedzi na grzbiecie Linka,gdy jest wpostaci wilka.Wyrusza znim na pierwszą podróz poprzez Twilight realm,ale poza tym nikt do konca nie wie czy ona sama kłamie bo ma w tym jakis inters??.Pogłoski mówia ,ze midna jest zła,ale przeciez pracuje razem z Linkiem??Tylko czas odpowie nam na to pytanie.
Wolf Link -Gdy Link znajduje sie w Twilight Realm jaka moc zamienia go w Wilka,wiadomo ze zsoatej uwieziony,pomaga mu Midna.Jednak jak długo Link musi byc pod tą forma narazie jeszczeo tym niewiadomo
GANON - Wiadomo iz pojawi sie w grze napewno,jednak jego rola jest do konca niewiadoma.Nintendo jednak potwierdza ze nie bedzie on pełnił swojej tradycyjnej roli,nie otwiera nam to niestety okna na nic.
FADO - był zmarłym medrcem wiatru w Legend of Zelda Wind Waker.Jego rola równiez jest nie do konca wiadoma,pogłoski jednak mówia o jego obecnosci w grze.
Poniewaz podbno jest wspominany przez Burmistrza.
ZELDA - Napewno pojawi sie wgrze,ale podbnie jak Ganon jej rola wgrze bedzie zupełnie inna niz tradycyujna.Pogłoski mówia jakoby Zelda była grywalana postacia!!! jednak do konca nie zostało to potwierdzone.okazało bowiem iz na jednym z oficjalnychj artworków Zelda nosi/trzyma miecz(ciezkawe gdzie??)
W trailerach widoczne jest iz Zelda znajduje sie w ciemnej komnacie.ubrana jest w peleryne z kapturem. Nintendo potwierdza iz ta peleryna chroni Zelde przed potworami.
No to teraz mniej wiecej wiecie przynajmniej troche o postaciach w Tp
LINK - jest bohaterem Twilight Princess.Na początku gry nasz bohater żyje sobie sielankowo na farmie
Pewnego dnia jednak Link zostaje wybrany przez burmistrza jako
jako przedstawiciela na "Szczycie w Hyrule" podczas podrózy wszystko sie zmienia i Link nie dociera tam.,gdyz zostaje uwieziony przez zło.
dalsze losy sa nieznane narazie wiadomo jedynie ze z pomoca przybedzie mu Midna.Pewne natomiast jest to ,ze Link zamienia sie w wilka w Twilight Realm.
COLIN - Mlody chłopiec zamieszkujacy wioske Taoru.On sam podbno trzyma dystans do relacji miedzy ludzkich,mimo to bardzo lubi Ilie.W pewnym momencie w grze bedzie pojmany,na szczescie Link wyruszy mu z pomoca by go uwolnić
ILIA - jest jednym z bardzo bliskich przyjaciół Linka:D w wiosce Taoru.Jest córką Burmistrza.Ona sama jest bardzo związana z natury i posiada specjalne zdolnosci uzdrawiające.W pewnym momencie w grze jest pojmana razem z Colinem oczywiscie Link wyrusza jej na pomoc
MAYOR - burmistrz miasta Taoru oraz ojciej Ilii.To własnie Mayor wyznaczył Linka by reprezentował wioske Taoru na "Szczycie Hyrule"
MIDNA - wygląda na to,ze to najbardziej tajemnicza postac w Twilight princess.Wiadomo iz gdy Link zostaje uwieziony,ona słuzy mu pomoca.Mida siedzi na grzbiecie Linka,gdy jest wpostaci wilka.Wyrusza znim na pierwszą podróz poprzez Twilight realm,ale poza tym nikt do konca nie wie czy ona sama kłamie bo ma w tym jakis inters??.Pogłoski mówia ,ze midna jest zła,ale przeciez pracuje razem z Linkiem??Tylko czas odpowie nam na to pytanie.
Wolf Link -Gdy Link znajduje sie w Twilight Realm jaka moc zamienia go w Wilka,wiadomo ze zsoatej uwieziony,pomaga mu Midna.Jednak jak długo Link musi byc pod tą forma narazie jeszczeo tym niewiadomo
GANON - Wiadomo iz pojawi sie w grze napewno,jednak jego rola jest do konca niewiadoma.Nintendo jednak potwierdza ze nie bedzie on pełnił swojej tradycyjnej roli,nie otwiera nam to niestety okna na nic.
FADO - był zmarłym medrcem wiatru w Legend of Zelda Wind Waker.Jego rola równiez jest nie do konca wiadoma,pogłoski jednak mówia o jego obecnosci w grze.
Poniewaz podbno jest wspominany przez Burmistrza.
ZELDA - Napewno pojawi sie wgrze,ale podbnie jak Ganon jej rola wgrze bedzie zupełnie inna niz tradycyujna.Pogłoski mówia jakoby Zelda była grywalana postacia!!! jednak do konca nie zostało to potwierdzone.okazało bowiem iz na jednym z oficjalnychj artworków Zelda nosi/trzyma miecz(ciezkawe gdzie??)
W trailerach widoczne jest iz Zelda znajduje sie w ciemnej komnacie.ubrana jest w peleryne z kapturem. Nintendo potwierdza iz ta peleryna chroni Zelde przed potworami.
No to teraz mniej wiecej wiecie przynajmniej troche o postaciach w Tp
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Nieeee Ilia bedzie jedna z kluczowych postaci(tym bardziej ze jest bliska przyjaciłką Linka(ciekawe co oni mieli na mysl 8) ).Nie jest zabijana przez Gobliny tylko pamietasz w trailerach był moment jak Link,Colin i Ilia gadali czy cuz przy jakims jeziorku i wtedy był taki najazd,Link dostał włeb,a ich porwali.Link bedzie miał za zadanie uratowac te dwie postacie.Obie te postacie odgrywaja istotna role,wiec nei moga byc zabici na samym poczatku.Zreszta z danych mi informacji nic takiego nie wynika,wiec spokojna twoja głowa
Chrno napisał:
"Nie wiem skad to dorwałeś ale temat dobry "
Ma sie ftyki napewno z realnego żródła.Jak bede wiedział cuz wiecej to zapodam.Pracuje aktualnie nad pewna ciekawą rzecza,a raczej porownóje cuz ale o tym pózniej oczywiscie zwiazane z TP
Dark Shadow napisał:
"A tu sie nawet zrymowało:
Mida siedzi na grzbiecie Linka,gdy jest wpostaci wilka"
Hehehe lajt tłumaczyłem to z angielskiego na polski.Oczywiscie pisałem tak aby sens był ten sam.Nie mogłem tłumaczyc dokładnei słowko po słówku bo troche gupio by to brzmiało.W koncu w ang niektóre słowa mają wiele znaczen.Ważne jest to by wszystko miało sens i brzmiało normalnie
Chrno napisał:
"Nie wiem skad to dorwałeś ale temat dobry "
Ma sie ftyki napewno z realnego żródła.Jak bede wiedział cuz wiecej to zapodam.Pracuje aktualnie nad pewna ciekawą rzecza,a raczej porownóje cuz ale o tym pózniej oczywiscie zwiazane z TP
Dark Shadow napisał:
"A tu sie nawet zrymowało:
Mida siedzi na grzbiecie Linka,gdy jest wpostaci wilka"
Hehehe lajt tłumaczyłem to z angielskiego na polski.Oczywiscie pisałem tak aby sens był ten sam.Nie mogłem tłumaczyc dokładnei słowko po słówku bo troche gupio by to brzmiało.W koncu w ang niektóre słowa mają wiele znaczen.Ważne jest to by wszystko miało sens i brzmiało normalnie
Chrno to jest Ilia http://gallery.mcloz.net/displayimage.p ... 7&pos=-302
odgrywa istotna role w grze.
Natiomast tak jak napisał Majora tobie chodzi chyba o Colin'a to mały chłopiec
Tu masz Trailer gdzie Link rozmawia z Ilia,z boku znajduje sie Colin(mały chłopiec) akurat w tym trailerze zostali pojmani
http://youtube.com/watch?v=6Ta2HinObZo& ... ed&search=
odgrywa istotna role w grze.
Natiomast tak jak napisał Majora tobie chodzi chyba o Colin'a to mały chłopiec
Tu masz Trailer gdzie Link rozmawia z Ilia,z boku znajduje sie Colin(mały chłopiec) akurat w tym trailerze zostali pojmani
http://youtube.com/watch?v=6Ta2HinObZo& ... ed&search=
Co do artworkow z Zelda z mieczem to je widzialem... tutaj
http://www.kasuto.net/twilight_princess ... elda01.jpg
a no i jeszcze wyczytalem gdzies w necie ze to ze Zelda ma miecz ma jakis powod, cos z wojna no ale to nie zostalo potwierdzonego
ale fajnie by było gdyby Zelda w tej czesci walczyla o dobro Hyrule:D
http://www.kasuto.net/twilight_princess ... elda01.jpg
a no i jeszcze wyczytalem gdzies w necie ze to ze Zelda ma miecz ma jakis powod, cos z wojna no ale to nie zostalo potwierdzonego
ale fajnie by było gdyby Zelda w tej czesci walczyla o dobro Hyrule:D
Majora dobrze kombinujesz,własciwie pomysł,ze Zelda bedzie grywalną postacia zrodził sie przez ten Art.Funkcja Zeldy w tej czesci jest zupełnie inna niz tradycyjna,podbnie jak ganon.Ten miecz symbolizuje cos, raczej wydaje mi sie podbnie jak Tobie Majora ze bedzie Wojna,a Zelda w tym bedzie miała udział by bronic królestwa Hyrule.Wiem z pewnych żródeł ze w Tp bedzie mnóstwo Królestw,obszar natomiast bedzie ogromny i bedzie Ogromny ocean i pare mórz.Powoli wszystko zaczyna nabierac kolorów.Mozna teoretycznie przypuszczac,dlaczego rola Zeldy i Ganona bedzie inna,o tuż Ganon byc moze doporowadzi do te wojny wktórej wezmą udział królestwa,stana naprzeciw złu,Zelda natomiast bedzie broniła swojego królestwa,dlatego ten miecz.Prawdopodobnie Ganon jego funkcja bedzie inna niz zwykle,raczej przypuszczam nie bedzie ostatnim bossem tylko bedzie sie przewijał w grze od czasu do czasu ukazując sie i tym samym byc moze dzieki podstepowi dojdzie do swego i zdobedzie Tri Force nastepnie uzyje jego mocy do zalania całego obszaru stad tez w przyszłej czesci WW królestwo hyrule bedzie zalane,dlatego tez w Tp pojawią sie morza i duzy ocean.To tylko moje przypuszczenia,ale jeszcze and tym pracuje
- Dark Shadow
- Zora
My nad tym pracujemy zapomniałeś dodać bo to ja ci wczoraj o tym napisałem,po drugie ne wciskajcie mi kitu bo ta dziewczyna którą kuźwa mi pokazałeś dostaje strzałą w plecy bo mam filmik i widze,jednak sie zgodze ze ona przeżyje bo oni ją zabierają gdzieś,a główny goblin trąbi żeby wezwać stwory z Twilight Realm
- Dark Shadow
- Zora
i zdeka w pośpiechu ucieka,najwyraźniej nie wiedział co może przyowałć albo gdy zatrąbił poprostu samo się pojawiło,wszystko może być możliwe a dowiemy się dopiero jak w to zagramy,a ten mędrzeć wiatru to sądze że jest pierwym Hero of Wind i to on jako pierwszy użył Wind Waker'a stąd też go posiada King of Red Lions z WW
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”