Potwierdzone pogłoski

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Potwierdzone pogłoski

Postautor: Gangsta » 24 sierpnia 06, 00:32

W necie znalazlem kilka nowszych potwierdzonych przez Nintedno pogłosek,napewno niektóre z nich zainteresują was :wink:

-Napewno beda dwie wersje Zeldy Twilight Princess jedna na Gamecube;'a jedna na Nintendo Wii
-Pewne jest iz w grze beda Link,Zelda i Ganon
-Mozna nazwac własnego konia jak sie chce:D
-Napewno bedzie możliwosc uzywania na koniu miecza i innych przedmiotów:D,ponadto jazda konna bedzie istotnym elemnetem w grze
- Nowe przedmioty beda posiadac bardzo ciekawe elemnty np: Bumerang bedzie w stanie wywoływac tornado/wichure :wink:
-Zwierzęta będą odgrywac istotną role w grze
-W grze na 100% beda Gorony
-Midna jest cieniem Linka w normalnym Hyrule(tego napewno nie wiedzieliscie :D )
- Twilight Realm jest aktualnie wpełni kolorowy
-Łowienie ryb bedzie powodowało zawracanie(chyba chodziło im o teleportacje) w grze
-System walki wgrze bedzie bardzo rozbudowany i bedzie mozna walczyc na koniu i najlepsze WYKONYWAC WIELOKROTNE counterattacks!!!!!(yessssss no to mamy Criticale i countery.Ludzie bedziemy tworzyc własna liste combosów,a potem mozemy sie wymieniac:DDDDDDD :D
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 24 sierpnia 06, 11:42

o to wypasik z systemem walki :) a do Ganondorfa byłem na 100% pewny :twisted:
A konia nazwę Ezlo i pomyślę że czapeczka z minisha zamieniała się w konia hehe

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 24 sierpnia 06, 13:09

A ja konia nazwe i tak Epona. Przywyczajony jestem a po za tym pasuje. A z Midną to ciekawe.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 24 sierpnia 06, 14:06

A ja w to niewierze aby można było Konia nazywać jak się chce,bo robisz takie same przypuszczenia jak z MGS'em robionio że na ile procent kto się lub co się pojawi.Poczekaj aż coś się pokaże więcej ale co do kolorowego Twilight Realm to prawda bo Misiokowi pokazywałem te foty :
http://media.wii.ign.com/media/748/748589/imgs_1.html

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 24 sierpnia 06, 20:00

Chrno,to nie są moje słowa tylko Nintendo,Ja to tylko przetłumaczyłem,jak wiesz lepiej od nich samych to twoja sprawa 8) . Cytat:"You are able to name your horse." -
troche to głupio brzmi tłumacząc dokładnie,ale wygląda to tak: Jestes zdolny by nazwac swojego konia :wink:
To są pogłoski potwierdzone przez Nintendo i samego pana Miyamoto.
Jak chcecie moge wam przetłumaczyc nie potwierdzone pogłoski,na które odp dokładna poznamy w nie dalekiej przyszłosci :wink:
Jak chcecie to piszcie :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 24 sierpnia 06, 20:16

NO nie musisz nam tu pisac ang. i tłumaczyć bo znamy również anglika więc nie bój żaby ale dla mnie to głupie jest i tak będe konia nazywał Epona a Linka Linka i tyle

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 24 sierpnia 06, 22:00

Chrno nie kazdy zna w maire dobrze anglik.Pomysl tez o innych :wink:
Jednak raczej nie wrzuce tych pogłosek bo co robic se na daremno nadzieje,jak sie cuz nowego okaze to najwyzej wrzuce tutaj

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 24 sierpnia 06, 22:18

chrno pisze:....Poczekaj aż coś się pokaże więcej ale co do kolorowego Twilight Realm to prawda bo Misiokowi pokazywałem te foty :
http://media.wii.ign.com/media/748/748589/imgs_1.html

Czy nikt nie czyta newsów :) O zmianie kolorystyki Twilight Realm pisałem 31 maja 2006 roku :wink:
http://zelda.com.pl/news.php?id=294

Z tym ,że screeny aktualnie można obejrzeć w Galerii :) bo zmieniłem ich adres i nie poprawiłem jeszcze tego w starych newsach :)
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 24 sierpnia 06, 22:38

No ja napisałem to tylko jako potwierdzenie.Najwidoczniej trzeba napisac na forum zeby wszysyc wiedzieli.
Niektórzyu nie czytaja newsow tylko od razu przechodzą na forum :wink: lub maja ustawione forum do ulubione ,wiec nie maja okazji :wink:

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 24 sierpnia 06, 23:27

Dobra koniec :) dużo osób zna Anglika no przecież żeby przejść Zeldę z pełnym zrozumieniem też trzeba troszkę liznąć "Inglisza"

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 25 sierpnia 06, 10:15

No ja tam mam tak że z maila od razu na forum przechodze,ja wogóle nie wchodze na stronę główną bo przeważnie to co jest to sam już znalazłem(trzeba być szybkim :P )Aha i już gdzieś w którymś temacie pisałem to ale nie jestem pewien na zdjeciach z IGN'u widać ducha który stoi na jakiejś szafce czy coś w tym stylu,jednak złamaski będą :D :lol:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 26 sierpnia 06, 00:15

Co do nazywania konia to czytałem tez w necie o tym ale jak juz mowilem ja tradycyjnie nazwe go Epona. A na strone głowna wchodze z rzadka bo forum mam w zakładkach.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 29 sierpnia 06, 01:38

Narazie jeszcze nie zatrzyamłem sie przy tym myslniku ze zwierzetami,ktore maja odgrywac istotna role,taa tylko jak oni sie bede porozumiewac,chyba standardowe zwykłe dialogi,no bo teraz jak tak pomysle gdyby były normalnie dialogi czytane przez bohaterów to jakby Link w postaci wilka gadal z np: ptakiem :?: Wyobrazacie se to,jednak dobrze ze pozostał Miyamoto,przy tych dialogach,bez czytania tylko z odgłosami ktore sa w zaleznosci od sytuacji np:podczas zdziwienia.Zreszta tak zawsze było w Zeldzie,wiec czemu zmieniac tradycje :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 29 sierpnia 06, 09:12

Ale nakombinowałeś........Zelda to gra bez voice-actingu(o wiele lepiej)mimo że postacie normalnie poruszają ustami(wkońcu).

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 29 sierpnia 06, 12:16

No tak,ale nieiwem czy słyszałes wiele negatywnych opinii na ten teamt,ze to przestarzałe i wielu grach dialogi postaci sa normalne odczytywane,ze to sa standardy i takie tam.Mi to tam pasi,no ale jak zawsze znajda sie tacy co beda lamentowac

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”