Hehe a mi Water Temple nie sprawiło problemów
misiokmaster a są wogólę koroki?
TA ZELDA GC - NA KOLANA, LEGENDA POWRACA
Moderator: Moderatorzy
- Dark Shadow
- Zora
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Dark Shadow
- Zora
No to by było ciekawe,a chciałbym wkońcu zobaczyć jak wygląda cała rodzina królewska bo albo tylko pokazywali Zelde albo tak jak w WW był jej ojciec,a nigdy nie pokazywali całej rodziny królewskiej,mogliby coś pokazać,no i chciałbym wiedzieć czy czasami taki jeden ent nie jest jednym z koroków w TP,bo chłopek jest zdeka duży ale wygląda jak drzewo
"jeden ent nie jest jednym z koroków w TP,bo chłopek jest zdeka duży ale wygląda jak drzewo"
No i fajnie by było jakby brał udział w wojnie o ile do niej dojdzie To bedzie wtedy cos w stylu Władca pierscienie dwie wieze
No mnie akurat sie bardzo podba motyw biegania po ciemnym lesie z latarnia,wprawdzie nie bedzie mozna uzwyac miecza podczas jej noszenia,ale sam efekt jest niesamowity,zreszta jak napotkamy na przeszkody w lesie i trzeb abedzie walczy,swaitło bedzie nam dostarczac blask księzyca i co wy na to?.Wiadomo rowniez ze bedzie zmian por dnia,pogody,ba mało tego podbno pogoda ma isc na całego i ma byc w niektorych momentach bedzie lato w innych zima,wiec pogoda z porami roku byc moze rowniez bedzie sie zmieniac w pewnym etapie gry
No i fajnie by było jakby brał udział w wojnie o ile do niej dojdzie To bedzie wtedy cos w stylu Władca pierscienie dwie wieze
No mnie akurat sie bardzo podba motyw biegania po ciemnym lesie z latarnia,wprawdzie nie bedzie mozna uzwyac miecza podczas jej noszenia,ale sam efekt jest niesamowity,zreszta jak napotkamy na przeszkody w lesie i trzeb abedzie walczy,swaitło bedzie nam dostarczac blask księzyca i co wy na to?.Wiadomo rowniez ze bedzie zmian por dnia,pogody,ba mało tego podbno pogoda ma isc na całego i ma byc w niektorych momentach bedzie lato w innych zima,wiec pogoda z porami roku byc moze rowniez bedzie sie zmieniac w pewnym etapie gry
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Dajmy zima,tutaj ośnieżone ścięzki,a Link na Eponie pokryty śniegiem....kurde ale by było,co do ciemnośći wiem też że niektórzy przeciwnicy też mają nosić lampy,a nawet jeżeli napotkamy na jakieś GaCki i nie będzie księżyca,zawsze będzie można oświetlić sobie drogę ognistymi stzałami które wbijają się w drzewa i nie gasną(podobno nawet drzewa mają sie palić,ale to już prędzej pozostanie plotką)
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”