czy mały Link jest mile widziany w TP?
Moderator: Moderatorzy
- Dark Shadow
- Zora
chrno pisze:ale jak byście sobie wyobrażali małego Linka w Zeldzie TP
ja mógłbym spobie wyobraźić że mały linku mógłby być tylko w świecie opowiadanym przez kogoś czaicie? przykładowo przez kogoś z wioski on by nam opowiadał historię a wtedy załączałaby się gra i moglibyśmy sterować trochę a świat przedstawiony przez daną postać byłby lekko zblurowany - rozmyty
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ale z tym machaniem to mnie sie wydaje (jak zawsze pesymistycznie
) że machniecie odpowiada nacisnieciu na guziczek... bo przeciez to by bylo bezsens jezeli dali by takie machania jak w Red Steel'u do TP... więc jezeli tak jak mowie to z combosami w wersji Wii też bedzie lajt (i nie bedzie trza sie tyle uczyć w obslugiwaniu miecza
)
[ Dodano: Wto 29 Sie, 2006 ]
ekh-emmm
jakim cudem moja odpowiedz znalazla sie w tym temacie??!!??
pisalem do innego zeby nie bylo ze sie pomylilem w tematach.... dokladnie TP na Wii (chyba)
jezeli moja odpowiedz wyladowala juz w tym temacie to tu takrze odpowiem
a więc pomysl Dark Shadowa jest dobry ale ja mam tez fajny, ze w trakcie gry Link bedzie mial flashbacki, i tam zobaczymy jak maly Link sie "bawi" z małą Ilią (ja wcale nie mam zberesnych mysli
)
Heh sorki za mala panikę ale wszystko jest ok tylko nie skaplem sie ze tu jest 7 strona, a myslalem ze odpowiem strone wczesniej
ale tak to jest jak dajecie czlowiekowi inteligentna strone, i technika przewyzsza jego IQ...
no i teraz mam kompleksa

ekh-emmm
jakim cudem moja odpowiedz znalazla sie w tym temacie??!!??

pisalem do innego zeby nie bylo ze sie pomylilem w tematach.... dokladnie TP na Wii (chyba)
jezeli moja odpowiedz wyladowala juz w tym temacie to tu takrze odpowiem

a więc pomysl Dark Shadowa jest dobry ale ja mam tez fajny, ze w trakcie gry Link bedzie mial flashbacki, i tam zobaczymy jak maly Link sie "bawi" z małą Ilią (ja wcale nie mam zberesnych mysli

Heh sorki za mala panikę ale wszystko jest ok tylko nie skaplem sie ze tu jest 7 strona, a myslalem ze odpowiem strone wczesniej

ale tak to jest jak dajecie czlowiekowi inteligentna strone, i technika przewyzsza jego IQ...
no i teraz mam kompleksa
Waka Laka YaaaY!!!
Hasaj z Hasaczem ;]
Hasaj z Hasaczem ;]
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Jednym słowem chłopek stracił swoją pracę
ale jego fani go nie opuszczą,jednak chłopek bedzie miał nadal posade w PH więc może odpuścić w Tp i dać pałęczke dorosłemu Linkowi(czas najwyższy).Ale zauważyliście że w każdej częśći Zeldy nie ma rodzicó Linka?zawsze albo jest babcia albo jakiś tam wujek(wujek był chyba w Minishu)ale w życiu nie widziałem aby byli gdzieś jego rodzice...ciekawe czy teraz ich pokażą
P.S chociaż lepiej jakby ich nadal nie było,bo Link to wkońcu Hero i musi mieć sercu gorycz po utracie swoich rodziców

P.S chociaż lepiej jakby ich nadal nie było,bo Link to wkońcu Hero i musi mieć sercu gorycz po utracie swoich rodziców

- Dark Shadow
- Zora
- Dark Shadow
- Zora
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”