Jaka różnica już jest i będzie między wersją GC a Wii?
Moderator: Moderatorzy
To wejdz na wii centrala... jak mi nie wiezysz, zostalo to potwierdzone...
[ Dodano: Nie 01 Paź, 2006 ]
podam jeszcze linka http://www.moloch.foxnet.pl/wiicenter/index.php
<zbulwersowany>
[ Dodano: Nie 01 Paź, 2006 ]
podam jeszcze linka http://www.moloch.foxnet.pl/wiicenter/index.php
<zbulwersowany>
Waka Laka YaaaY!!!
Hasaj z Hasaczem ;]
Hasaj z Hasaczem ;]
Wiesz nie musze wchodzić na Wii Central bo pracuje w Wii arena i wiem o takich rzeczach, co do tego ja w to i tak nie wierze,bo jakże to nintendo mówiło że nie będzie machaniem Wii remote'm i co zmienili zdanie,zmnienili zdania w innych rzeczach to teraz też jeszcze Shigeru przed premierą WII w USA powie że Zelde przejdzie się po minimum 100 h.
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- Dark Shadow
- Zora
No ale taka jest prawda,nieraz było tak że przed samym końcem coś innego powiedzieli niż mówili tydzień temu i to o tej samej grze czy konsoli,kurde trzeba się nauczyć nie wierzyć z miejsca w takie rzeczy bo Nintendo tak powiedziało,oni gadają dużo tylko nie na temat,nawet jeśli Zelda TP zajmie minimum 70 h grania to i tak będzie to najdłuższa Zelda jak wyjdzie do tej pory
- Dark Shadow
- Zora
Oj troszku długo mnie tu nie było kurde pojawiły się nowe Trailery z czego jeden to intro gry,normalnie ciary człowieka przechodzą z podjarki i banana ma się na ryju przez cały czas ja już się doczekac nie moge nowej Zeldy,kurde no!!!A wy co uważacie o tych dwóch trailerkach które wyszły?
lukaszSA pisze:Baaaaaaaaardzo ładne Widać, że to nie Gacus
Ale kiedy pokażą jakiś trailer z wersji GC!?!
Pokazują cały czas zasadniczo. Wersja GC nie będzie w żadnym stopniu odstawała graficznie od wersji WII (może oprócz lustrzanego odbicia i panoramy - ale to takie tam detale; dla kogo na plus, dla tego na plus i vice versa). Brzmi zbyt pięknie? A jak! Jednak TP wyciśnie GC do granic możliwości i pokaże jaka moc naprawdę drzemie w kosteczce.
Zapowiadają się długie świąteczne wieczory z padem w ręku. Powróci się do lat dziecinnych wreszcie. Ahh...
Jak dla mnie zdecydowanie jest to główny boss w TP,Ganon'a na pewno nie będzie.A co do wersji GC/Wii różnica będzie taka że na Wii Zelda będzie w vide-screen'ie i w 480p a na GC tylko 4:3 no i może jak dobrze pójdzie to będzie również 480p ale praktycznie na GaCku nikt nie wykorzystuje tego.Kto z was ludzie która wersje będzie miał?Ja zapewne na Wii chociaż możliwe że kurde kupie 3 GaCka dla Zeldy(to w ostateczności jak już nie będe wytrzymywał więc i tak sądze że na Wii pogram sobie w Zelde )
- Dark Shadow
- Zora
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”