Przeciwnicy w TP
Moderator: Moderatorzy
- kat_robert
- Goron
milutki nie ma co:) tylko co to jest po lewej i prawej? czyżby ramy obrazu? a więc umieszczona gdzieś wcześniej teza, że o Gandorfie będzie mowa wydaje się nabierać realnych kształtów... a może tak zamek z długim korytarzem na którym są powieszone obrazy wszystkich Zeld, Linków i Gan... eee... złych panów i koleś oprowadzający Cię który opowiada ich historie i wyjaśnia w jaki sposób się to wszystko łączy w jedną całość? bardzo w to wątpie, ale chciałbym...
ogni homo me guarda come fosse una testa de cazi
...i niekoniecznie sie myl?...
- kat_robert
- Goron
prędzej bym uwierzył, że go wogóle nie będzie niż, że będzie tylko jakimś sługusem głównego złego czy bossem w jakimś dungeonie, no ale nintendo może mi zrobić na złość... o przepraszam! MOGŁO, bo Zelda wreszcie już jest
http://www.zeldaeurope.de/PCG/cpg1410/d ... =-94&pos=1
to wygląda jakby Ganon/Gandorf był przebijany mieczem. od tyłu... a więc raczej nie przez Linka... może jakiegoś zdrajce?
http://www.zeldaeurope.de/PCG/cpg1410/d ... =-94&pos=1
to wygląda jakby Ganon/Gandorf był przebijany mieczem. od tyłu... a więc raczej nie przez Linka... może jakiegoś zdrajce?
Troszkę nad tym myślałem i wydaje mi się, że wiem już o co tu chodzi.
Spójrzmy na tego screena:
http://www.zeldaeurope.de/PCG/cpg1410/displayimage.php?album=94&pos=31
Ganon jest uwięziony po naszej przygodzie w OoT; po której zuważyłbym, że (chronologicznie) już nie występował.
http://www.zeldaeurope.de/PCG/cpg1410/displayimage.php?album=94&pos=34
To sugeruje mi, że Twilight King uwalnia Ganona, bo ma kaprys/potrzebuje jego siły/potrzebne mu to do czegoś. Następnie Ganon zostaje przez nas pokonany w TP, ale nie uwięziony/zniszczony, bo nie jest naszym głównym celem. Jako, że całą aferę przeżyje (tutaj występuje katastrofa która zalewa Hyrule wodą, a jej przyczyn mogę się tylko domyślać; może Ganon za nią stoi) pojawia się znowu w WW, gdzie odzyskał siły (a nawet wygląda tak samo) i robi kolejny burdel.
Taki wynik chwilowej rozkminy :]
Spójrzmy na tego screena:
http://www.zeldaeurope.de/PCG/cpg1410/displayimage.php?album=94&pos=31
Ganon jest uwięziony po naszej przygodzie w OoT; po której zuważyłbym, że (chronologicznie) już nie występował.
http://www.zeldaeurope.de/PCG/cpg1410/displayimage.php?album=94&pos=34
To sugeruje mi, że Twilight King uwalnia Ganona, bo ma kaprys/potrzebuje jego siły/potrzebne mu to do czegoś. Następnie Ganon zostaje przez nas pokonany w TP, ale nie uwięziony/zniszczony, bo nie jest naszym głównym celem. Jako, że całą aferę przeżyje (tutaj występuje katastrofa która zalewa Hyrule wodą, a jej przyczyn mogę się tylko domyślać; może Ganon za nią stoi) pojawia się znowu w WW, gdzie odzyskał siły (a nawet wygląda tak samo) i robi kolejny burdel.
Taki wynik chwilowej rozkminy :]
- kat_robert
- Goron
szlag!! zamiast szukać w WW kawałków triforce (właśnie 2 znalazłem) ja patrze na zamazane screeny
"http://www.zeldaeurope.de/PCG/cpg1410/displayimage.php?album=toprated&cat=-94&pos=1
to wygląda jakby Ganon/Gandorf był przebijany mieczem. od tyłu... a więc raczej nie przez Linka... może jakiegoś zdrajce?"
to napisał chyba jakiś idiota, ale na usprawiedliwienie dodam, że widziałem tylko ten screen, a poprzedniego i następnego nie. przecież jak się dobrz przyjrzymy to wszystko układa nam się w scenkę:
1 Ganon zakuty w kajdany
2 Ganon rozrywa kajdany (to co wyglądało jak miecz wystający z brzucha to w rzeczywistości rozerwany łańcuch)
3 obłąkany śmiech naszego Ganona
4 ten screen jest zbyt niewyraźny, a ja nie chcę pisać, że jest na nim postać która wygląda jak Twilight King i podpis Ganondorf... co wy na to??
a jeśli chodzi o zalanie wodą to o ile pamiętam w WW ktoś (chyba król Hyrule) wspominał, że woda wszystko zalała za sprawą kogoś dobrego, chyba dlatego, że zło się pojawiło a bohater w zielonym wdzianku nie... jak ktoś lepiej pamięta to niech mnie poprawi
"http://www.zeldaeurope.de/PCG/cpg1410/displayimage.php?album=toprated&cat=-94&pos=1
to wygląda jakby Ganon/Gandorf był przebijany mieczem. od tyłu... a więc raczej nie przez Linka... może jakiegoś zdrajce?"
to napisał chyba jakiś idiota, ale na usprawiedliwienie dodam, że widziałem tylko ten screen, a poprzedniego i następnego nie. przecież jak się dobrz przyjrzymy to wszystko układa nam się w scenkę:
1 Ganon zakuty w kajdany
2 Ganon rozrywa kajdany (to co wyglądało jak miecz wystający z brzucha to w rzeczywistości rozerwany łańcuch)
4 ten screen jest zbyt niewyraźny, a ja nie chcę pisać, że jest na nim postać która wygląda jak Twilight King i podpis Ganondorf... co wy na to??
a jeśli chodzi o zalanie wodą to o ile pamiętam w WW ktoś (chyba król Hyrule) wspominał, że woda wszystko zalała za sprawą kogoś dobrego, chyba dlatego, że zło się pojawiło a bohater w zielonym wdzianku nie... jak ktoś lepiej pamięta to niech mnie poprawi
Ogólnie to przypomniałeś moje posty gdzie dla reszty przechodziłem WW i znajdowałem różne smaczki a tak miało być:
Król Hyrule z Zeldy WW czyli Daphnes Nohansen Hyrule wraz z innymi próbowali wezwać Hero of Time który jednak nie przybył,więc Król Hyrule postanowił wzrócić się o pomoc Boginie (czyli te od Triforce)ale one powiedziały że mu pomogą ale Hyrule musi być zatopione,wiec król się zgodził i Ganon został zapieczętowany a Hyrule zalane,proste?
Król Hyrule z Zeldy WW czyli Daphnes Nohansen Hyrule wraz z innymi próbowali wezwać Hero of Time który jednak nie przybył,więc Król Hyrule postanowił wzrócić się o pomoc Boginie (czyli te od Triforce)ale one powiedziały że mu pomogą ale Hyrule musi być zatopione,wiec król się zgodził i Ganon został zapieczętowany a Hyrule zalane,proste?
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- kat_robert
- Goron
o! pojawił się pan, który jest na 100% pewien, że Ganona w TP nie będzie, ale niestety nie skomentował paru postów w których jaramy się jak dzieci screenami z Ganonem tylko nawiązał do jednej wypowiedzi o WW. a ja chce wiedzieć jak będzie z tym Ganonem. Niech się pan wypowie. Prosimy...
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
kat_robert pisze:szlag!! zamiast szukać w WW kawałków triforce (właśnie 2 znalazłem) ja patrze na zamazane screeny
1 Ganon zakuty w kajdany
Jak sie dobrze przypatrzyć to ta świecąca rzecz to jednak rękojeść Master Sword'a, a jeśli chodzi o Twillight King'a to wydaje mi się, że po prostu jest to "hologram", który woła Ganondorf'a. Nie wiemy przecież czy to opis tego co się pojawiło na ekranie, czy słowa tejże postaci. Możliwe, że to mówi ktoś inny bo gdyby rzeczywiście wołał Ganondorfa to byłby na końcu wykrzyknik.
- kat_robert
- Goron
hologram mi przyszedł do głowy lecz nie chciałem edytować posta, a tym bardziej pisać 2 pod rząd, ale przy łańcuchu będe się upierał
jak na miecz, to:
-ostrze jest, zbyt krzywe, zbyt postrzępione,
-wychodzi mniej-więcej z miejsca w którym Ganon ma... no powiedzmy, że jeśli to jest miecz i go nie zabije to napewno uczyn bezpłodnym;) a nie wydaje mi sie aby ktos w takiej grze jak zelda wbijał miecze w takie miejsca
jak na miecz, to:
-ostrze jest, zbyt krzywe, zbyt postrzępione,
-wychodzi mniej-więcej z miejsca w którym Ganon ma... no powiedzmy, że jeśli to jest miecz i go nie zabije to napewno uczyn bezpłodnym;) a nie wydaje mi sie aby ktos w takiej grze jak zelda wbijał miecze w takie miejsca
- kat_robert
- Goron
jakbym był uparty to bym powiedział, że w stosunku to ciała miecz jest za duży, ale nie jestem i biorę pod uwagę, że emanuje energią i przez to wydaje się większy...
ale, żeby nie było że się we wszystkim zgadzam to:
Ganon jest nadal przykuty, a wątpie, aby Link mu w takiej sytuacji wsadził miecz w bebechy więc to raczej nie Master Sword... nim wysune jakieś teorie spiskowe to najpierw poczytałbym wasze opinie
ale, żeby nie było że się we wszystkim zgadzam to:
Ganon jest nadal przykuty, a wątpie, aby Link mu w takiej sytuacji wsadził miecz w bebechy więc to raczej nie Master Sword... nim wysune jakieś teorie spiskowe to najpierw poczytałbym wasze opinie
- Dark Shadow
- Zora
- kat_robert
- Goron
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”