Dziwny plik (pilne!!)
Moderator: Moderatorzy
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Dziwny plik (pilne!!)
Siemka, znowu mam problemik ... Otóż nie wiem co to jest za plik mdf i mds, oraz jak je odpalić. Pomóżcie
dokładnie o to Ja z tego często korzystam, dzięki temu nie musze nagrywać wszystkiego co ściągne tylko odpalam instalke z tego programu i tyle. W dodatku program (jak zresztą na tej stronie pisze) emuluje najpoularniejsze metody zabezpieczeń, więc to najlepszy przyjaciel każdego pirata tylko mnie tu o piractwo nie sądzić!
No więc programik powinien pojawić ci się w tym pasku u dołu ekrany po prawej - taka czerwona błyskawica. Klikamy na ikonkę prawym przyciskiem myszy i wybieramy Emulation -> All options on. Teraz program emuluje systemy zabezpieczeń. Teraz klikamy lewym klawiszem myszki i wybiramy to device coś tam a potem wybieramy obraz płyty. Czekamy chwilę i ta-daą! powinniśmy mieć wirtualny dodatkowy CD-ROM, w którym odpalana jest nasza płytka. Dalej już powinnieneś wiedzieć co robić
No, to akurat zależy od paru czynników. Ten obraz może byc taki że tylko tworzy taką "iluzję" płytki - tzn. komputer wykrywa pliki które sie na płytce znajdją ale może ich nie odpalać. Sprawdź jaki jest rozmiar tego pliku, jak będzie taki jaki powinien być, tzn. na płytke CD to jest około 700 MB, wtedy możesz to nagrać i wszystko powinno działać