Widzę, że na forum ludzie niektórzy grali ( i przeszli) wersję TP na GC
Ja pytam: "Skąd macie?"
bo ja też chcę.
Mieszkam w Krakowie, ale tam widziałam wyłacznie wersje na Wii. Sprzedawcy wybałuszają na mnie oczy, jeden stwierdził, że gier na GC już od pięciu lat nie produkują. Palpitacji dostałam.
Sklep gdzie to zamówiłam od miesiąca odwleka się z wysyłką. Mam dość, gdzie jeszcze można to dorwać. Znacie jakieś bardziej kompetentne sklepy wysyłkowe?
Gdzieście to dorwali?
Moderator: Moderatorzy
Gdzieście to dorwali?
I wish power to be strong and the wisdom to be wise.
Ja kupiłem w Menago.pl za 229 zł - wysyłka 2 dni po złożeniu zamówienia. Muszą tylko do ciebie zadzwonić i potwierdzić adres. Nie wahaj się, zamawiaj bo warto - jak dorwałem pierwszy raz tą grę, to przez cały dzień prawie nie wypuściłem pada z rąk (no, chyba żeby sięgnąć po chipsa albo golnąć szklankę Pepsi )
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
Hm, jak byłem mniejszy grałem we wszystkie części Zeldy, ostatnio wróciłem do Oot i aż miło. Pytanie moje brzmi. Czy warto kupić GC bo nie mam a zastanawiam się nad zakupem, z jednej strony bardzo chce pograć w nową część, ale 600 zł w plecy też mi się nie uśmiecha. Na GC jest dużo gier rozrywkowych dla dwóch osób jakieś mordobicia może? Jak już kupować to tak by dziewczyna też miała z tego radoche
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”