Dodajcie pełen opis Twilight Princess na Game Cuba

Moderator: Moderatorzy

Shakgar
Kokiri
Kokiri

Dodajcie pełen opis Twilight Princess na Game Cuba

Postautor: Shakgar » 24 stycznia 07, 19:25

Byłbym bardzo wdzieczny jak by ktoś zamieścil na tej stronie pełen opis do tej pięknej gry, z góry dzięki :3

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 24 stycznia 07, 19:44

Myślę, że będzie z tym problem :/ bo wymaga to poświęcenia sporo czasu, a ja np. go nie mam (matura itp.). Myślę, że sensownie będzie jak w przypadku problemów w grze będziesz pisał na forum (pamiętaj o poprawnym nazywaniu tematów!), a z pewnością będzie Ci udzielona pomoc, bo już wielu użytkowników (ja też) dawno ową grę ukończyła i z pewnością Ci pomogą. prawda?! 8)
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Shakgar
Kokiri
Kokiri

Postautor: Shakgar » 25 stycznia 07, 14:14

Aha dzięki, narazie problemów nie mam bo mam zamówioną gre i dopiero dostyane ja na początku lutego. A czy gra jest dość trudna?? Bo grałem w inne Zeldy i np. problem mialem przy Ocarine of Time w swiatyni wody, czy w tej czesci są jakieś bardzo trudne zagadki??

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 25 stycznia 07, 15:15

Jeżeli chodzi o poziom trudności, to moim zdaniem gra NIE jest trudna! sporo łamigłówek się powtarza, a pozostałe to raczej kwestia spostrzegawczości niż geniuszu ;) czasem może Ci się tylko przydać znajomość języka angielskiego na poziomie podstawowym, aby zrozumieć wskazówki Mindy dotyczące tego gdzie powinniście się teraz udać :)
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 30 stycznia 07, 18:47

Ja sie tylko zacialem przy city in the sky idac do bossa (trza uruchomic wiater...). zamierzalem napisac solucje juz do ww a pozniej do tp ale mi sie odechcialo, za duuuuuuuzo tego

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 10 lutego 07, 17:25

Czesc xP. Jak wroce z Wloch to moze wezme sie za napisanie opisu... Lecz sa to tylko przypuszczenia, nie wiem czy mi sie bedzie chcialo xD.

Awatar użytkownika
wodorost2
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: wodorost2 » 10 lutego 07, 19:18

Jak chcesz opisu do Tp to chyba szukanie cie boli... Ale podpowiem ci www.gamefaqs.com jesli nie podobaja ci sie solucje bo sa po angielsku to po co w ogole sie brales za granie w Zelde?!
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 11 lutego 07, 15:15

nie dawajcie solucji :P to jest najgorsza krzywda :P Ja pamiętam jak przechodziłęm OoT na swoim N64 to wtedy wogole nie wiedzialem co to net, mieszkalem na zabitej wiosce, nikt mi nie pomagał :P I gre przeszedłem i nawet nie wiecie jaki wtedy jest FUN :D
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”