Dodajcie pełen opis Twilight Princess na Game Cuba
Moderator: Moderatorzy
Dodajcie pełen opis Twilight Princess na Game Cuba
Byłbym bardzo wdzieczny jak by ktoś zamieścil na tej stronie pełen opis do tej pięknej gry, z góry dzięki
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Myślę, że będzie z tym problem :/ bo wymaga to poświęcenia sporo czasu, a ja np. go nie mam (matura itp.). Myślę, że sensownie będzie jak w przypadku problemów w grze będziesz pisał na forum (pamiętaj o poprawnym nazywaniu tematów!), a z pewnością będzie Ci udzielona pomoc, bo już wielu użytkowników (ja też) dawno ową grę ukończyła i z pewnością Ci pomogą. prawda?! 8)
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jeżeli chodzi o poziom trudności, to moim zdaniem gra NIE jest trudna! sporo łamigłówek się powtarza, a pozostałe to raczej kwestia spostrzegawczości niż geniuszu czasem może Ci się tylko przydać znajomość języka angielskiego na poziomie podstawowym, aby zrozumieć wskazówki Mindy dotyczące tego gdzie powinniście się teraz udać
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Ja sie tylko zacialem przy city in the sky idac do bossa (trza uruchomic wiater...). zamierzalem napisac solucje juz do ww a pozniej do tp ale mi sie odechcialo, za duuuuuuuzo tego
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
Jak chcesz opisu do Tp to chyba szukanie cie boli... Ale podpowiem ci www.gamefaqs.com jesli nie podobaja ci sie solucje bo sa po angielsku to po co w ogole sie brales za granie w Zelde?!
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”