Wasze opinie...
Moderator: Moderatorzy
kurde ale mogli by dać już jakaś date mam nadzieje że ją nie przesuną na następny rok bo co z tego że pisze 2006 jak dokładnej daty nie ma
P.S.polukałem dokładniej i widze że Europa ma 4Q 2006 to może sobie sprawie ją pod choinkę i wiem dlaczego dwie Zeldy wychodzą w podobnym czasie jest tam napisane:Satoru Iwata postanowił wypuścić diwe Zeldy żeby odciągnąć ludzi od premiry PS3 i myśle że mu się to uda
P.S.polukałem dokładniej i widze że Europa ma 4Q 2006 to może sobie sprawie ją pod choinkę i wiem dlaczego dwie Zeldy wychodzą w podobnym czasie jest tam napisane:Satoru Iwata postanowił wypuścić diwe Zeldy żeby odciągnąć ludzi od premiry PS3 i myśle że mu się to uda
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- Dark Shadow
- Zora
Ja juz czekam spory czasssss ale moje oczekiwania na pewną zostaną zaspokojone, kiedyś myślałem że Niny przeniesie Ocarinę na DSa i to byłby też strzał w 10 no ale jak chcą kontynuacji Wind Wakera proszę bardzo ja napewno kupię
Zapowiada się świetnie, pisanie własnych notatek, wspaniałe wykorzystanie mic. i Touch Screena :twisted: , pływanie łódka niestety tylko nakreślanie toru ale i tak jak na DSa ta gra zarządzi
Zapowiada się świetnie, pisanie własnych notatek, wspaniałe wykorzystanie mic. i Touch Screena :twisted: , pływanie łódka niestety tylko nakreślanie toru ale i tak jak na DSa ta gra zarządzi
ja tam mam możliwośc kupna teraz DS'a Lite ale kurde sam nie wiem bo moge kupić sobie Wii i wybieraj tu człowieku :/ święta za 2.5 tygodnia a ja bez konsoli.......co za kanał....a co do gry to będzie hit, chociaż bardzo bym chciał wkońcu uświadczyć jakąś znaną melodie z Zeld bo w PH jak narazie jej nie usłyszałem
no, i właśnie, ja też mam ten problem... Najpierw stałem murem za PH i DSL'em , ale po premierze Wii i przeczytaniu recki w.w. wymienionego sprzętu mam coraz większe wątpliwości...
No, ale powracając do tematu - uważam, że PH wyjdzie na dobre przezunięcie premiery, bo to w końcu następca WW i musi być dobra. Osobiście w PH podoba mi się nowatorskie wykorzystanie stylusa w otwieraniu drzwi i rzucaniu bumerangiem.
Pozdro,
Mr.M
No, ale powracając do tematu - uważam, że PH wyjdzie na dobre przezunięcie premiery, bo to w końcu następca WW i musi być dobra. Osobiście w PH podoba mi się nowatorskie wykorzystanie stylusa w otwieraniu drzwi i rzucaniu bumerangiem.
Pozdro,
Mr.M
No Mr.M ja mam takie same wątpliwości jak ty, bo zwisają mi recki wiem czego oczekuje po kazdej Zeldzie która wychodzi i dzięki temu nie rozczarowuje się, no ale kurde ja teraz albo będe mógł Wii dorwać albo DS'a Lite i bądź tu człowieku mądry i wybierz to co ci bardziej teraz będzie odpowiadać.No ale koniec offtopa,mi w PH bardzo podoba się podróżowanie parowcem i jeden z największych atutów rysowanie po mapce normalnie to jest strzał w dziesiątkę,człowiek wkońcu nie będzie się gubił w dungeon'ach i nie będzie musiał pisać na kartkach co i gdzie się znajduje(choć nigdy tak nie robiłem )ciekawi mnie jak długa będzie Zelda PH, licze że z samej fabuły tak jak WW zajmie 40/50h a dzięki dodatkowym quest'om i wogóle granie zajmie do 100 h
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”