Witam! Jak mogę się dostać do wróżki która powiększa mi 2x pasek energii? Jestem na tej "wyspie" zdobyłem triforce, jednak nie mogę znaleźć wejścia do wróżki.
Pozdrawiam
Wróżka powiększająca energię
Moderator: Moderatorzy
Wróżka powiększająca energię
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
&
Jeżeli jesteś przy wyspie two-eye reef (D7 (litery w pionie cyfry w poziomie) ) płyniesz na południe i w pewnym momencie wpadniesz w wir w którym jest Big Octo. Po pokonaniu go pojawi się wróżka która powiększy ci pasek energii.
PS. Moim zdaniem najlepszym sposobem na zabicie wielkiej ośmiornicy jest bumerang.
PS. Moim zdaniem najlepszym sposobem na zabicie wielkiej ośmiornicy jest bumerang.
Ale tak czy inaczej na Two-Eye Reef nie mogę znaleźć tego big octa. Cały kwadrat okrążyłem i nic. Wg tej mapy: http://img238.imageshack.us/img238/1400 ... mer4mt.png
gdzieś tutaj jest ta wróżka, lecz znalazłem też inną mapę z oktosami wg której ta wróżka jest na Thorned Fairy Island ...
UWAGA poradziłem sobie. Porada dla innych poszukiwaczy. Podążajcie za mewami !!
gdzieś tutaj jest ta wróżka, lecz znalazłem też inną mapę z oktosami wg której ta wróżka jest na Thorned Fairy Island ...

UWAGA poradziłem sobie. Porada dla innych poszukiwaczy. Podążajcie za mewami !!

zysza.nl
&
&
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”