A ja uwielbiam sie bawic w snajpera mw gerrudo fortres...fajnie sie strzela zza skrzynek
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz! ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca, wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia, ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia, niedługo ty będziesz nasz!
ja zamiast meczyc sie w dungeonach gdzie wole chodzić po swiecie i wykonywac rózne minizadania lub zdobywać jakiesz pzredmioty(np.zdobycie słoika od talona,zbiaranie złotychskutuli,wielkie wrózki)
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz! ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca, wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia, ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia, niedługo ty będziesz nasz!
Nooo..czasmi łazenie po dungeonach wyłazi bokiem np shadow templ..(bleee....)
ale łuk jest lepszy....w każdym razie dla mnie.....a proca jest taka.....taka...prsota