Czy komuś oprócz mnie podobał się patent pływania łódką po morzu?
Moderator: Moderatorzy
- Dark Shadow
- Zora
Przydatny aby zdobyć wszystkie sekrety ale też sobię lubię polatać mewą szczególnie na otwartym oceanie. A walki no cóż fakt są łatwe ale nie narzekam co do kolegi to wiesz dlaczego tak powiedział? Zazdrościł i tylko to. Zgaduje: ma PS2 lub wypasionego PCeta i takiemu nie prztłumaczysz, choć on w głębi duszy myśli: "Kurde ale Wyrąbista giera" Niejednokrotnie już się z tym spotkałem hehe
tez sie spodkalem z takimi typami :/ ale mam kumpla co ma PS2 ale nigdy nie odmowi zebym wpadl do niego z GCN moim nie gada glupot typu "na PS2 jest duzo lepsza grafa" - co najczesciej jest jedynym argumentem fanboyow PSa... kurde... musze szybko kupic se pelna wersje zeldy tez latalem w demie mewa przydala sie zeby zdobyc 200 rupii z skrzynki :D:D
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Kumpel nie ma PS2 choc woli te konsole. Ma PC wypasionego. Pamiętam naszą rozmowę. Ja mówiłem że konsole są lepsze a on że pecety. No i on mi walnął że kazda gra po konwersji z konsoli jest lepsza na PC. A ja mówie no to dawaj pod jakim względem a on na to że sterowanie. Ja pytam co on gada za głupoty a on na to że w takim NFS:MW sterowanie na klawiaturze jest łatwiejsze niz na padzie. Takie głupoty rzadko sie slyszy.
Co jest kurde?
LOL IQ niektórych pececiarzy nie ma granic,a raczej ich wyobrażnia.Nie mozna porównywac Pc-ta do konsoli ,bo to jest bez porównia,przeciez wiadomo,ze do gier nie ma nic lepsze niz konsola,która jest do tego stworzona.Sterowanie na padzie jest duzo łatwiejsze,ale fanoboye Pc-tów od zawsze uwazaja ze sterowanie na klawiaturze jest łatwiejsze i jezeli nie ma konsoli,albo nie gra na padzie zbyt czesto lub wogoole to nie uzna Ci racji tak to juz jest.Pograłby z miech na np:Ps2 i juz zdanie by zmienił.
Grafika lepsza kolejna bzdura od razu widac,ze nei widzieli prawdziwej grafy jezeli chodzi o realistycznośc na Gc (Resident Evil4) albo na Ps2(God of War) niech koles zobaczy tą grafe to mu łeb spadnie.Poza tym Piec wiekszosc gier ma żywcem z konsol i czym oni sie tu ekscytuja jak nie ma czym pod wzgledem gier konsola rządziła,rządzi i bedzie rządzić.
Grafika lepsza kolejna bzdura od razu widac,ze nei widzieli prawdziwej grafy jezeli chodzi o realistycznośc na Gc (Resident Evil4) albo na Ps2(God of War) niech koles zobaczy tą grafe to mu łeb spadnie.Poza tym Piec wiekszosc gier ma żywcem z konsol i czym oni sie tu ekscytuja jak nie ma czym pod wzgledem gier konsola rządziła,rządzi i bedzie rządzić.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Dark Shadow
- Zora
Raz był Octopus raz coś tam innego ale jeszcze nigdy mi się zdarzyło aby Hasło się powtórzyło.Misiok nie wiem jak ty możesz mówić że na konsolach nie da się grać w strzelaniny,ja tam nie umiem grac na PX bo to cholera sztywne jest że janiemoge to na konsoli moim zdaniem jest lepsze jest wygodniejsze a tym bardziej jak nadejdzie Wii to tym bardziej to się potwierdzi ale to nie o tym tutaj się mówi.Ja tam zawsze lubie i będe lubił pływać łódką po morzach w Zeldzie i gdyby tego w WW nie było to już to nie była by taką super Zeldą jaką jest i jeszcze tym bardziej nie zrezygnowali z tego w TP bo każdy wie ze można pływać na Kanu(nie wiem jak się to pisze)i na dodtake jeździć jeszcze na Eponie.I jeszcze gdyby zabrakło tej Muzy to naprawde by urok znikł...
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Dark Shadow
- Zora
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”