YEEx Story
Moderator: Moderatorzy
YEEx Story
Yooo!Moze zaGramy w YEEx story?
Tloomacze:
YEEx Story:
Jest to forumowa gra,(na tym forum to tylko tak jakby demo!)w której wybierasz sobie imie... nastepnie
zaczynasz swoja przygode.Jezeli sa dostepne przedmioty(patrz ponizej+)do kupienia o okreslonej cenie mozesz je kupic.
Aby zarobic pieniadze,nalezy pracowac*.W YEEx Story sa tez mozliwe walki oraz handel nielegalny.
+:tak mniej wiecej wyglada spis przedmiotow(jakistam)
KUPNO:
DesertGun:560 yeexs:Stan-Swietny
Fabryka ElixeTT:70 500 yeexs:Stan: <?>
SPRZEDAZ:
YookeSyGUN:cena nieokreslona:Stan-Dobry
*Praca:
Robotnik:Wyplaty-80 yeexs tygodniowo
Czlonek YU naughty:Wyplaty-900 yeexs tygodniowo
Foyller:Wyplaty- 750 yeexs tygodniowo
Taxi Man:Wyplaty-100 yeexs mies.
qwitaa-Wyplaty: 10000 0000 yeexs /dzien&
&- Qwitaa to najtrudniejsza praca,nawet jezeli jestes jej czlonkiem i nie wykonujesz zabojstw i Nayjo to glina cie moze zlapac
Uwaga: pozniej dopisze dostepne obecnie materialy i strone pelnej gry.
Tloomacze:
YEEx Story:
Jest to forumowa gra,(na tym forum to tylko tak jakby demo!)w której wybierasz sobie imie... nastepnie
zaczynasz swoja przygode.Jezeli sa dostepne przedmioty(patrz ponizej+)do kupienia o okreslonej cenie mozesz je kupic.
Aby zarobic pieniadze,nalezy pracowac*.W YEEx Story sa tez mozliwe walki oraz handel nielegalny.
+:tak mniej wiecej wyglada spis przedmiotow(jakistam)
KUPNO:
DesertGun:560 yeexs:Stan-Swietny
Fabryka ElixeTT:70 500 yeexs:Stan: <?>
SPRZEDAZ:
YookeSyGUN:cena nieokreslona:Stan-Dobry
*Praca:
Robotnik:Wyplaty-80 yeexs tygodniowo
Czlonek YU naughty:Wyplaty-900 yeexs tygodniowo
Foyller:Wyplaty- 750 yeexs tygodniowo
Taxi Man:Wyplaty-100 yeexs mies.
qwitaa-Wyplaty: 10000 0000 yeexs /dzien&
&- Qwitaa to najtrudniejsza praca,nawet jezeli jestes jej czlonkiem i nie wykonujesz zabojstw i Nayjo to glina cie moze zlapac
Uwaga: pozniej dopisze dostepne obecnie materialy i strone pelnej gry.
:O Yeex Story
Zatrudnianie siebie jest po to,aby zarabiać pieniądze !
przedmioty:zależy co xD
Fabryki:
Głównie do wytwarzania roślinek( które są bardzo zyskowne) i narkotyków.
Bronie:
Do walki z przeciwnikiem(co jakiś czas napada cię potwor o:P)
jak nie rozumiecie to...wam nie wytłumaczę!
przedmioty:zależy co xD
Fabryki:
Głównie do wytwarzania roślinek( które są bardzo zyskowne) i narkotyków.
Bronie:
Do walki z przeciwnikiem(co jakiś czas napada cię potwor o:P)
jak nie rozumiecie to...wam nie wytłumaczę!
Dobra wez przestan zmyslac swoja gre, nawet zasad nei potrafisz uporzadkowac... Lepiej zabierz sie za gre w c-s'a bo to cos na twoj poziom...
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
No dobra wybieram sobie imię i zaczyna się moja przygoda, ale powiedz mi: Gdzie ja jestem? W mieście, jaskini, kiosku, lesie, komosie? Kim ja jestem? Człowiekiem, kosmitą, elfem, krasnoludkiem? Jaki jest mój cel? Rozumiem, że mam kupować rzeczy, pracować, handlować jakimiś śmieciami, ale co z tego mam? Jakieś punkty, level, rangę? Co to jest Foyller, YU Naughty, Qwitaa, Nayjo? Odpowiedz na te pytania i wysłów się jakoś porządnie.
eX-plodion pisze:No dobra wybieram sobie imię i zaczyna się moja przygoda, ale powiedz mi: Gdzie ja jestem? W mieście, jaskini, kiosku, lesie, komosie? Kim ja jestem? Człowiekiem, kosmitą, elfem, krasnoludkiem? Jaki jest mój cel? Rozumiem, że mam kupować rzeczy, pracować, handlować jakimiś śmieciami, ale co z tego mam? Jakieś punkty, level, rangę? Co to jest Foyller, YU Naughty, Qwitaa, Nayjo? Odpowiedz na te pytania i wysłów się jakoś porządnie.
Jesteś w Mieście YEEx .Jestes człowiekim.Twój cel to zdobycie jak najwięszej ilości pieniędzy.
Za to masz kasę,pkt. popularności i stopnie zaawansowania .
Foyller- po YEEx'sku to Dealler,-YU naughty: Złodziej,Qwitta: Masowy Morderca,Nayjo: Sprzedawca roślinek
wystarczy?
jezeli tak,to powiedz jakie sobie imie wybrales... ;/