Menago - sklep uczciwy?
Moderator: Moderatorzy
Menago - sklep uczciwy?
Cześć.
No, i przychodzę do was z pytaniem
Czy jeśli kupię DS Lite'a na Menago (KLIK!) , a tam jest napisane, że w komplecie jest ładowarka, to dostanę normalną konsolę + ładowarka, czy konsolę bez niczego + ładowarka? ? Może pytanie głupie, no ale
Czy jeśli kupię DS Lite'a na Menago (KLIK!) , a tam jest napisane, że w komplecie jest ładowarka, to dostanę normalną konsolę + ładowarka, czy konsolę bez niczego + ładowarka? ? Może pytanie głupie, no ale
Re: Menago - sklep uczciwy?
Mr.M pisze:Cześć.
Stary kurde to jest perfidnie głupie, każda nowa konsolka musi miecw zestawie ładowarkę oni nie moga jej wyciągnąc i sprzedać ci konsoli bez ładowarki. Menago może i ma sporo tytułów ale jej wadąjest to że nie wiesz w jakim języku będzie pudełko i instrukcja, no i niestety mogliby aktualizować ceny z cenami światowymi bo niektóre ich ceny zwalają z nóg, tak to zatrzeżeń nie ma przesyłki dochodżą ekrspresowo.
P.S. Aby zaczął ci się rabat musisz sięu nich w sklepie w necie zarejsetrować i przez neta zamawiać, wtedy zaczną ci procenty do rabatu lecieć, ale musisz sporo u nich rzeczy kupić.
Polecam www.Norbit.pl
Świetny sklep prowadzi go mój znajomy, pomimo że sporo gier ma używanych, ma również sporo nowych, ale często te używane gry są w lepszym stanie niż jakbyś kupił od madgames niby nowe(wziełem RE w kilka dni po premierze niby używane a tak naprawde perfidna nówka), no i wiesz w jakim języku jest gra czy coś brakuje jeżeli został jeden egzemplarz a był używany no i można się nawet z cenami potragować, przesyłki dochodzą ekspresowo, tym bardziej polecam u niego kupywanie konsol, ceny są dobre, przesyłka jest gratis no a w razie czego nawet możecie zajrzeć na rady i porady, tworzone przezemnie razem z Norbym na temat konsol.Naprawde w tym sklepie warto kupywać.
Ostatnio zmieniony 18 marca 07, 10:46 przez chrno, łącznie zmieniany 1 raz.
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Squall pisze:Ja ostatnio kupilem w tym sklepie Zelde:Wind Wakera (podobno ostatni nowy egzemplasz) za 141 zl(razem z wysylka).Pzreslali mi w 3 dni i jednyne zastrzezenia jakie mam to to ze okladka gry jest po niemiecku.
I pozatym jka duzo tam bedziesz kupowal to tam jest Rabat dla stalych klientow.
Sorki, ale czy to była odpowiedź na jego pytanie
Chyba będzie wszystko + ładowarka, zresztą widziałeś jakiś paczek, że jest tylko sama konsola, bez ładowarek W pudełku powinno się znaleźć NDS, rysiki, ładowarka. Wg mnie tak będzie. Zawsze jakby co można ich ochrzanić...
P.S. i zażadać zwrotu pieniędzy .
O polskiej instrukcji nie ma co marzyć. Taką znajdziesz tylko w klasycznym (grubym) DSie. DS Lite nie mają oficjalnego dystrybutora w Polsce, jakim w przypadku DS Classic był Lukas Toys.
Co do ładowarki to tak, nie powinna, a wręcz musi się znajdować w pudełku z konsolą inaczej masz wybrakowany produkt.
No właśnie, nie zawsze jest. Demko było dodawane tylko do pierwszej serii DSów w Europie i chyba USA
Co do ładowarki to tak, nie powinna, a wręcz musi się znajdować w pudełku z konsolą inaczej masz wybrakowany produkt.
po drugie Demo Metroid'a jest zawsze w zwykłych wersjach DS'a oni ci jako gratis tego nie dodali Smile
No właśnie, nie zawsze jest. Demko było dodawane tylko do pierwszej serii DSów w Europie i chyba USA
Czyli w każdym zestawie powinienem spodziewać się zestawu:
Inaczej jest niekompletny?
Sorka, ale wiecie, ja muszę wiedzieć to na 100%, a że w necie żadnej konsolki jeszcze nie kupowałem to wolę się popytać bardziej doświadczonych
Kod: Zaznacz cały
Zestaw zawiera:
- konsola
- akumulator
- zasilacz
- stylus (rysik)
- instrukcja
Inaczej jest niekompletny?
Sorka, ale wiecie, ja muszę wiedzieć to na 100%, a że w necie żadnej konsolki jeszcze nie kupowałem to wolę się popytać bardziej doświadczonych