Ulubiony zespół/rodzaj muzyki...
Moderator: Moderatorzy
- nierdzik ;)
- Kokiri
Panie Merdock. Proponuję skoro pan taki dorosły wyjść, zapalić papierosa i zamiast "tracić czas na idiotów" (to co ty tu jeszcze do cholery robisz?!) włączyć sobie jakiś film "od 18 lat". Bo jak na razie to niczym genialnym się nie wykazałeś sam tylko po nich jedziesz bez wyraźnego powodu...
Metal. Ale broń Boże te idiotyczne nuMetalowe tak zwane brzmienia (jedyny nu metal który faktycznie gra metal to soad, ze swoimi LP czy Kornami zwalać mi z tematu ;p).
Słucham power metalu (Blind Guardian, Rhapsody, Manowar, Hammerfallu ostatnio rzadziej bo zaczał powiewać ostro komerchą), cięższego rocka (AC/DC), klasyki (Black Sabbath!) od czasu do czasu Metallica ostanie się w czytniku, a nawet Iron Maiden.
Setzer - Z tego co widze to black i death metal? Przyznam sie szczerze, że ani tego nie słucham, ani sie zbytnio na tym nie znam, zespołów z wymienionych przez ciebie znam może 4, zaś słuchałem tylko jednego (Motorhead).
Metal. Ale broń Boże te idiotyczne nuMetalowe tak zwane brzmienia (jedyny nu metal który faktycznie gra metal to soad, ze swoimi LP czy Kornami zwalać mi z tematu ;p).
Słucham power metalu (Blind Guardian, Rhapsody, Manowar, Hammerfallu ostatnio rzadziej bo zaczał powiewać ostro komerchą), cięższego rocka (AC/DC), klasyki (Black Sabbath!) od czasu do czasu Metallica ostanie się w czytniku, a nawet Iron Maiden.
Setzer - Z tego co widze to black i death metal? Przyznam sie szczerze, że ani tego nie słucham, ani sie zbytnio na tym nie znam, zespołów z wymienionych przez ciebie znam może 4, zaś słuchałem tylko jednego (Motorhead).
Well I'm back
Yes I'm back
Well I'm back in black!
Yes I'm back
Well I'm back in black!
Dla mni prekursorem był zespół Queen, ale na playliście mam Blink 182, Offspring, Queen i halamę który ogłąda "gołe stworki". A mp3 z Halamą to z p2p lub officjalnej stronki http://www.halama.pl/index.php?go=multi
NO PAIN=NO GAME !!!! NO RISK=NO FUN !!!!
Metal to sie sprzedaje na złomie:P Jak widze takich meatlowcow poubieranych w jakies badziewia jakies szmaty,kolczyki itp to mi sie ich zal robi bo od razu widac ze w domu lustra nie majom.Ja sam najbardziel lubie hh&rap.Choc nie przywiazuje zbytnio ubioru do rodzaju sluchanej muzyki wedlug mnie to bezsens. Kazdy slucha takiej muzyki jakom lubi kwestia gustu,ale lache mam z takich ludzi jak metalowcy bo ubierajom sie jak debile juz nie wspomne o punkach.Mimo ze slucham rapu to nie nosze spodni gdzie krok mam w kolanach dennnie to wyglada.Mozna sluchac metalu,ale wygladac normalnie to rozumiem a nie ubierac sie w jakies szmaty
.THE END

Untouchable,Incredible,invincible,mysterious