Nowa Zelda Online

Tu piszcie o wszystkich "flashowych" i tym podobnych grach na komputer.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Sys
Goron
Goron

Nowa Zelda Online

Postautor: Sys » 4 kwietnia 07, 09:01

Więc graliście już, bo ja tak i ta gra wymiata. Na stronce już o niej było, ale przypomne jak się ściąga tą Zelde:Wchodzimy na stronę http://zeldaonline.org/ i na górze klikamy w Client DL.Ok to teraz o tej grze.Jest extra polecam ją naprawde bo to wspaniała zabawa.
Mam jedno pytanie:Jak przejść forest temple?Proszę o jakiś mały poradnik.Z góry dzięki.
Pamiętajcie tu też wyrażamy opinie.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 4 kwietnia 07, 11:15

U mnie jak założyłem konto i chcę się zalogować to pisze: Connected, sending login information. I więcej nic się nie dzieje. Czy on tak długo łączy, czy to jakiś błąd :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 4 kwietnia 07, 11:22

NO właśnie, u mnie identycznie -.- Wczoraj było miodzio ;/
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
kat_robert
Goron
Goron

Postautor: kat_robert » 4 kwietnia 07, 12:48

a mi wyskakuje blad '53'
ogni homo me guarda come fosse una testa de cazi

...i niekoniecznie sie myl?...

Awatar użytkownika
Sys
Goron
Goron

Postautor: Sys » 4 kwietnia 07, 13:05

U mnie też tak samo i wczoraj działało tzn pisze Connect... OCB? :evil:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 4 kwietnia 07, 16:13

Jak u mnie tak pisało to spróbowałem jeszcze raz i działało normalnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Homer
Goron
Goron

Postautor: Homer » 4 kwietnia 07, 17:11

Gra fajna, ale serwer często jest offline, a u mnie jak już chodzi to taki błąd mam że tu gdzie powinny być pokazane statystyki(tj. lv, itp.) to jest czarne pole :x ale spoko bo to dopiero wersja beta poczekajmy na normalną, mam nadzieje że będzie mniej błędów :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 4 kwietnia 07, 17:22

A ja dla odmiany powiem, że gorszego MMO w życiu nie widziałem :twisted: . No cóż... słabe "chodzenie", animacja (można było zrobić lepszą tym bardziej, że sprite'y były gotowe), interface, ekwipunku jak na lekarstwo, a w dodatku ta klawiszologia... . W świątyniach nie byłem ale wystarczyła mi walka z kilkoma Chu chu, żeby przestać w nią grać. Takie jest moje zdanie :P.

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 4 kwietnia 07, 17:39

A tam, marudzisz, mi się podoba. Fajnie, szybko się trenuje, tylko, że na Chuchu to już trochę zaczyna być długie, po za tym to faktycznie wersja beta, więc nie czepiaj się tak, wiadomo, że perfekcyjne to to nie będzie.

[ Dodano: Sro 04 Kwi, 2007 ]
A właśnie... Jak przejść ten las :P :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 4 kwietnia 07, 17:45

Żeby wypuścić pełną wersję, która byłaby dobra (przynajmniej dla mnie bo widzę, że wam się podoba :roll: ) musieliby chyba ja pisać od początku. Gdy się wypuszcza publiczna Betę to ma ona raczej na celu wyeliminować wszelkie bugi, a nie sprawdzić czy sterowanie, które moim zdaniem jest do kitu, ujdzie jakoś w tłoku. Mam prawo wyrazić swoje zdanie, więc nie mów żebym się nie czepiał bo jakby nie było czego to bym tego nie robił :P.

Awatar użytkownika
Homer
Goron
Goron

Postautor: Homer » 4 kwietnia 07, 17:55

Troche racji Kaczor masz, ja bym grał żebym nie miał takiego problemu jak wyżej opisałem, ale nie gram bo to denerwujące, a w ogóle to móże z czasem się poprawi, ale musi być więcej graczy, myśle że ta gra to raczej ciekawostka każdy miłośnik serii napewno sprawdzi jak się w nią gra moe nawet parę dni pogra a później... przestanie i tak naprawde to będą w nią grać ci co może nawet żadnej Zeldy nie przeszli
Obrazek

Awatar użytkownika
wodorost2
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: wodorost2 » 4 kwietnia 07, 18:03

Jest to najgorszy massive w jakiego gralem, sterowanie do kitu, monotonia itd... Co z tego, ze to beta albo fan made, ale jesli ma sie robic cos co ma byc do dupy to lepiej poczekac i wypusic pozniej jak bedzie dobra. Owiele lepiej mi sie gralo w Ragnarok Online albo Lineage 2...
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 4 kwietnia 07, 19:13

Shit, teraz u mnie pisze Run-time error 7 Out of memory. Kurde co jest :?: :?: :?: :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 5 kwietnia 07, 08:30

Hmm nom trochę nudnawa...ale ujdzie :D

Ps. cześć LinkPL :D

Ja mam nicka mafiagangs L)

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 5 kwietnia 07, 19:34

Gra jest fajna, nie wiem co wam przeszkadza z tą klawiszologią... Że sie atakuje CTRL czy co :?: Wg mnie sterowanie jest bardzo wygodne, jak w normalnej grze, przynajmniej nie trzeba klikać na przeciwnika i dopiero wtedy kazać zaatakować, tak jak to trzeba w tibii. Czasami coś nie wychodzi i w końcu nie wiesz czy stoisz obok przeciwnika czy go atakujesz. A w tym wiesz czy atakujesz czy nie bo możesz to kontrolować. Jedyne co mnie ostro tam wkurzyło to gracz Mega... coś tam. Kurde podlatuje do ciebie, 2 strzały i leżysz, a jak chcesz uciec to on lata za tobą jak jakaś małpa. Ten knypek wkurzył mnie najbardziej, zawsze musi trafić się ktoś kto zepsuje fajną grę.
Obrazek

Wróć do „Wszystkie gry z serii Legend of Zelda pod komputer”