Jaka jest wedlug was najlepsza bron lub magia z OoT?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Re: ten sam

Postautor: Legion » 17 sierpnia 05, 21:43

arocna pisze:wadługmnie to będzie niełamiący się miecz goronów,duży harpun i lustszana tarcza

Tyle, że nie możesz walczyć naraz mieczem goronów i lustrzaną tarczą :| ...

Awatar użytkownika
Lookerro
Goron
Goron

Postautor: Lookerro » 26 sierpnia 05, 22:37

Mogliby w zeldzie zrobic w cholere spelow i klase mag,woj,ranger;]i questy zarypisty by rpg byl z zeldy ale to pozostawiam tworcom;]

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 27 sierpnia 05, 22:07

Nieeeeee nedza tak nigdy nie bedzie nie moze, bo zrobili by z tego czysty RPG ,a to ma byc rpg-action i idzie bardziej w strone przygodowki niz czystego rpg za to wlasnie lubie zelde.Niewiem jak teraz jest w rpg-ach,ale jak ja widzialem wszystkie czesci Final fantasy no moze nie wszystkie(kumpel gra w to badziewie(bez obrazy jezeli ktos to lubi) i zrobili by takie same walki w Zeldzie to chybabym lekko przetracil szczeke temu gosciowi co by to wymyslil.Walki w FF sa beznadziejne takie monotonne ze szkoda slow,co to ma byc uderze przeciwnika i musze poczekac na kolejke az przeciwnik uderzy mnie.W zeldzie walka wyglada bardziej atrakcyjnie bo jest akcja i mozna elegancko kombosy ladowac nie musisz czekac na kolejke i to mi sie podoba.Tak ma byc jak jest.Malo masz rpg-ów jeszcze chcesz Zelde zmieniac
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 20 października 05, 09:51

miecz mistrza i lustrzana tarcza to jet najlepszy zestaw wedlug mnie bo ten miecz goronow to taka lipa :) tyle ze jest duzy nic wiecej

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 20 października 05, 16:48

Heheheh BigGoron sword to najlepszy miecz jest duzy tak jak zauwazyles,ale jest tez silniejszy i to 2-krotnie od miecza mistrza,tego nie napisales.Ja głownie stawiam na ofensywe i nie potzrbna mi tarcza,unikam ciosy przeciwnikow skokami w bok i saltami do tyłu,dzieki temu gra staje sie ciekawsza i musze se radzic bez tarczy co troche urozmaica gre,moze nawet troche utrudnia z tego wzgledu iz staje sie bardziej podatny na udzerzenia wrogow.Nadrabiam za to duzo silniejszymi ciosami :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 20 października 05, 16:50

Niezła strategia :mrgreen:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 20 października 05, 17:16

No a jak taka gra sie oplaca tym bardziej ze musisz szybko nawalac kombosy i co najwazniejsze gram zroznicowanie,aby taka taktyka mi sie nie znudzila. :mrgreen:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 14 listopada 05, 03:05

Miecz mistrza jest najlepszy, a z magii din's fire
Co jest kurde?

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”