miecze
Moderator: Moderatorzy
miecze
mam pytanie odnosnie bialej broni. chodzi mi tym razem o miecze czy w calej grze sa tylko 3 miecze czy wiecej (moze jest biggoron sword??) jak narazie mialem tylko 3 miecze: woden sword,orodon sword i master sword.
czy ktos odkryl wiecej mieczy?? jesli tak to niech napisze gdzie
czy ktos odkryl wiecej mieczy?? jesli tak to niech napisze gdzie
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Ciekawe? Przecież ten "odpowiednik" czyli Ordon Sword występuje na wielu oficjalnych artach z gry, więc w każdej chwili możesz sobie na niego zerknąć jak cię to tak bardzo ciekawi . Mówiąc, że pełni rolę Kokiri Sword miałem na myśli, że jest to pierwszy prawdziwy miecz Linka w TP, a nie to, że jest taki mały. Skoro juz jestem przy rozmiarach to dodam, że wymiary Master Sword'a są moim zdaniem ciut zbyt duże w stosunku do Linka. Nie wygląda to źle, ale nie wiem czy pomniejszenie go trochę nie poprawiło by sprawy realizmu no bo jak nastoletni chłopak może wywijać jedną ręką takim wielkim mieczem i to bez bransolety mocy . Z drugiej strony można stwierdzić, że to właśnie ten miecz napełnia go tą siłą .
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”