Ta zelda wciąż mnie zaskakuje 2 : Majora Hack
Moderator: Moderatorzy
Squall, Te kody nie pomogą nikomu przejść gry służą jako ciekawostka i nie psują radości z grania.
eviltwin1, Project64 1.6 ---> Wchodzisz w system i potem w kody i prawym przyciskiem wyłudzasz opcje Dodaj nowy kod... Wpisujesz tytul i wartość kodu a potem dodajesz.
eviltwin1, Project64 1.6 ---> Wchodzisz w system i potem w kody i prawym przyciskiem wyłudzasz opcje Dodaj nowy kod... Wpisujesz tytul i wartość kodu a potem dodajesz.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Człowieku bo masz zablokowane opcje zaawansowane aby je odblokować należy w Ustawienia w zakładce Opcje odchaczyć ostatniego ptaszka dotyczącego właśnie opcji zaawansowanych. Dopiero po tym możesz edytować i dodawać kody.
rafik221 pisze::14 jak pewnie wiecie jestem nowy ale mniejsza z tym mam pytanie:co zrobić by mi te kody działały bo wpisuje i nie działa proszę o szybką odpowiedź
[ Dodano: Pon 18 Cze, 2007 ]
no dobra zrobiłem se konto dawno ale nie moglem na nim nigdy powtarzam nigdy nie mogłem na nim siedzieć
Po pierwsze kod wpisuje się następująco 00000000 2F2F.
Miedzy adresem kodu (tu w przykładzie zera) a wartością (w przykładzie 2F) musi istnieć odstęp(spacja). Ale niemoże być on za kodem.
Jeżeli jest musisz go skasować. To powinno być przyczyną twojego problemu.
Po drugie nikogo jak to sprawnie ujołeś zacytuje "powtarzam" nikogo to nie interesuje co się dzieje z tobą na forum i poza nim. Chcesz pomocy to pomożemy i tyle.
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”