Wybierz mądrze...
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wybierz mądrze...
Głupie. Wiem. Po prostu miałem ochotę żeby założyć taki temat. Na kogo głosujecie:
Peter Pan, Robin Hood czy Link. Powiecie pewnie dlaczego oni? Odpowiedź jest prosta każdy z nich nosi zielone wdzianko (Green Tunic).
PS: Głos na Linka
Peter Pan, Robin Hood czy Link. Powiecie pewnie dlaczego oni? Odpowiedź jest prosta każdy z nich nosi zielone wdzianko (Green Tunic).
PS: Głos na Linka
Ostatnio zmieniony 5 maja 07, 20:16 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wiem. Ale może znajdzie się ktoś kto zagłosuje na PP czy RH.
Ostatnio zmieniony 5 maja 07, 20:19 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
ROTFL
Pierwsze wrażenie dot. nazwy tematu: Zaleciało taką powagą i tajemniczością...
Drugie wrażenie dot. treści tematu:
Dokładnie to samo, w pierwszym odruchu chciałem go skasować, a temat mnie też wydaje się bezsensowny
no, dokładnie Kaczor Widać wielkie umysły myślą tak samo
Pozdro,
Mr.M
Pierwsze wrażenie dot. nazwy tematu: Zaleciało taką powagą i tajemniczością...
Drugie wrażenie dot. treści tematu:
Kaczor pisze:Temat trochę dziwny tym bardziej, że zadajesz to pytanie na forum o Zeldzie, więc wynik jest raczej oczywisty, ale w sumie nie mam powodów żeby go kasować, więc zostaje.
Dokładnie to samo, w pierwszym odruchu chciałem go skasować, a temat mnie też wydaje się bezsensowny
Kaczor pisze:Ja oczywiście głosuję na Linka. Piotruś i Robin to cioty Razz, a Link ratuje świat.
no, dokładnie Kaczor Widać wielkie umysły myślą tak samo
Pozdro,
Mr.M
Link, bohater uciśnionych staje bez zastanowienia do walki o los Hyrle walczy ze złem, z najgorszym brudem tego świata nie zastanawiając się dlaczego.
Czy tylko dlatego, że jest bohaterem czasu? Nie, bo jest prawy i dobry, wbrew wszystkiemu walczy, on jest wyspą spokojną no bezkresnym morzu spraw.
P.S. Normalnie poemat mi wyszedł
Czy tylko dlatego, że jest bohaterem czasu? Nie, bo jest prawy i dobry, wbrew wszystkiemu walczy, on jest wyspą spokojną no bezkresnym morzu spraw.
P.S. Normalnie poemat mi wyszedł
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Przełamie monopol! Głosuje na Piotrusia Pana ;p, on umie piać jak kogut, a Link nie -.-... A tak szczerze to temat taki lekko trollingiem mi zalatuje ^__^
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU