Zlot 2007
Moderator: Moderatorzy
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Zlot 2007
Witam, co byście sądzili o zlocie Zeldy Central?. Zlot polega na spotkaniu wielu użytkowników w jednym miejscu i byśmy na żywo rozmawiali o Zeldzie, oczywiście mogła być jakaś impreza na cały dzień np. ( alkoholowa ) i w ogóle by było super. Ja bym proponował zrobić zlot we Wrocławiu na wakacje. Wypowiadajcie się na ten temat.
Ostatnio zmieniony 23 maja 07, 07:39 przez Boryn, łącznie zmieniany 1 raz.
Mogło by być, oczywiście w Wakacje.
Poza tym raczej gdzieś bliżej, please ^^,bo do Wrocława cały dzień bym przegapił .
Aha, i najlepiej jednodniową . Co o tym myślicie?
No i...Najlepiej by było ustalić wszystko z PiotremW,może
pogadali by Mr.M,Kaczor,Boryn ^^, bo raczej nie wiem czy mi pozwoli Piotrek coś w ogóle ustalac xD.
Poza tym raczej gdzieś bliżej, please ^^,bo do Wrocława cały dzień bym przegapił .
Aha, i najlepiej jednodniową . Co o tym myślicie?
No i...Najlepiej by było ustalić wszystko z PiotremW,może
pogadali by Mr.M,Kaczor,Boryn ^^, bo raczej nie wiem czy mi pozwoli Piotrek coś w ogóle ustalac xD.
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
CJ,ale uważnie przeczytałbyś 2 górne posty, to zauważyłbyś,że nie będzie we Wrocławiu, tylko gdzieś bliżej ^^
Nic takiego nie napisałem, oczywiście plany mogą z miejscem zmienić się, to nie ode mnie zależy tylko gdzie wam pasuję, mi osobiście pasuję we Wrocławiu.
A jeżeli chodzi o plan to się jeszcze zobaczy.
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Mi by też Wrocek pasował. Jeszce nie wiem jak bym tam się dostał i czy w ogóle na wakacje będę w Polsce i mam na myśli całe dwa miesiące.
[ Dodano: Sro 23 Maj, 2007 ]
Chociaż po chwili zastanowienia nie sądzę żeby udało się to nam jakoś, nie tyle profesjonalnie, co chociaż przyzwoicie zorganizować. W "najbliższym" czasie ŚwiatN organizuje jakiś zlot o ile się nie mylę. Warto by było to przemyśleć.
[ Dodano: Sro 23 Maj, 2007 ]
Chociaż po chwili zastanowienia nie sądzę żeby udało się to nam jakoś, nie tyle profesjonalnie, co chociaż przyzwoicie zorganizować. W "najbliższym" czasie ŚwiatN organizuje jakiś zlot o ile się nie mylę. Warto by było to przemyśleć.
Wrocek...to było inteligentne, jak będzie tu to mozecie być pewni ze będe :p,
nie no cos ty, przeciez ogólnie rzecz biorąc jeżeli sie wszyscy z tym spręża to da sie cos takiego zoragnizować w koncu nie takie rzeczy sie robiłoKaczor pisze:Chociaż po chwili zastanowienia nie sądzę żeby udało się to nam jakoś, nie tyle profesjonalnie, co chociaż przyzwoicie zorganizować. W "najbliższym" czasie ŚwiatN organizuje jakiś zlot o ile się nie mylę. Warto by było to przemyśleć.
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
Eee tam lepiej gdzieś w okolicach...Wrocka XD !
Ostatnio zmieniony 28 maja 07, 19:28 przez Trooper, łącznie zmieniany 1 raz.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Brzmi nieźle, ale wolałbym w Warszwie Do Wrocławia mam trochę daleko.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟