Zlot 2007
Moderator: Moderatorzy
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Jedyny problem dla mnie to by był transport bo rodzice raczej mnie nie zawiozą, a samemu pociągiem czy innym syfem trochę mi się nie widzi jechać. Może by Chrno wpadł i razem byśmy pojechali . Tylko ja dalej nie widzę tego jakoś za dobrze. Jak wy sobie to wyobrażacie? Spotykamy się w centrum na ławeczkach i gramy na DS'ach ? Raczej nie widzę tu nikogo kto mógłby załatwić miejscówę na własną rękę.
Ja jestem z Wrocka ;p, ale też nie wiem na czym taki Zlot miał by polegać :S
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
Trzeba mysleć ludzie sensownie, większość osób z forum jest z okolic Wrocka więc to jest oczywiste że to najlepszy pomysł (bo też niedaleko mieszkam Wrocka XD). Dalej co do Ogólno Polskiego Zlotu Fanów Nintendo, jak narazie są propozycje kiedy i gdzie ale nadal admini nic nie podali, chociaż jak znam życie odbędzie się w sierpniu więc można by w lipcu się spotkać, najlepiej bo targach E3 gdzie jak zawsze są nowe wieśći z obozów Ninny i cuś nt. Zeld na pewno będzie (Phantom Hourglass). Co do miejsca we Wrocku to przydałoby się coś niedrogiego wynająć, gdybyśmy się zrzucili po 20zł to by można było coś pomyśleć, no i osoby mieszkające we Wrocku mogłyby poszukać własnie takiej miejscówki, nie wiem może być nawet coś na wzór placówki do zrobienia ogniska or somethin like that bo gdzieś siedzenie w parku do nocy mi się nie widzi bo większośc nas by Policja zgarnęła za włóczęgostwo,moge się kumpla spytać który teraz we Wrocławiu na studiach przesiaduje czy nie widział gdzieś jakiś ofert do wynajęcia takowej miejscówki.A co byśmy tam robili, a posiedziało by się przy DS'ach, gdyby był jakiś domek lub coś to wtedy kilka osób mogłoby przywieźc też Wii, kilka innych TV( w sumie to tak organizują właśnie Extreme Party). Mogę się znajomego spytać z forum Resident Evil gdzie oni swój takowy zlocik zrobili(zero sponsorów sami użytkownicy z forum)wyszło im to naprawde spoko.No to ja się już wypowiedziałem, niech teraz Boss(PiotrW) się odezwie w tej sprawie to się zobaczy :->
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno