Zlot 2007

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 28 maja 07, 16:46

chrno pisze:gdybyśmy się zrzucili po 20zł

W sam raz.
chrno pisze:posiedziało by się przy DS'ach

Nie mam DS`a :(.

chrno pisze:przywieźc też Wii, kilka innych TV

Chętnie bym wziął moje Wii, ale niestety moim rodzice są na tym punkcie przeczuleni -.-

boryn pisze:Ja bym proponaował lipiec, ale gdzieś początki miesiąca

Yhm.

Awatar użytkownika
wodorost2
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: wodorost2 » 28 maja 07, 17:40

Popieram Amadisa, chyba we wszystkim ;p
DS'a nie mam bo nie lubie handheldow (mialem gba i mi starczy...)
A co do telewizora to zalezy gdzie by bylo to bym mogl wziasc moj... (O ile nie gdzies na koniec Wroclawia..., bo targac nie bede!)
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 28 maja 07, 18:00

wodorost2 pisze:(mialem gba i mi starczy...)

Z Handheldów miałem tylko GBC :P

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 28 maja 07, 22:00

Jak ktoś nie ma DS, Wii i innych konsol to nie muszą kupować specjalnie- tak samo jak ktoś nie może wziąść ( koszty oczywiście rodziców- więc wszystko jasne ) a jeżeli chodzi o termin to piszcie kiedy wam pasuję- ja napisałem kiedy mnie pasuję. :)
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 28 maja 07, 22:28

Do połowy Lipca, ew koniec wakacji.

boryn pisze:tak samo jak ktoś nie może wziąść ( koszty oczywiście rodziców- więc wszystko jasne )

Grr...

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 29 maja 07, 08:49

amadis pisze:Spotykamy się np. pod Empikiem na rynku, wszyscy idziemy do parku, przeprowadzamy demonstrację o wyższości Nintendo nad Sony..

Normalny dzień w gronie przyjaciół z Forum. :).

:lol: dobre dobre :D
czyli ostateczny, wstępny termin to I-sza połowa lipca. Pomysł jak dla mnie super. Głównie to będzie miało nazwe Zlot Fanów TLoZ ale grać w inne gry na konsolach oczywiście też możemy (kto ma Metroida na DSa :D ). Na pewno trzeba będzie jakieś miejsce spotkania ustalić (pewnie stacja PKP bo dużo osób może tak przyjechać, jak ja). No i poniżej 10 osób nie ma sensu robić zadnego zlotu...
SprawdĽ mnie na:
http://szmajdzik.deviantart.com/
Zdjęcia, felietony, artykuły :)

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 29 maja 07, 10:06

Zlot Z-C to dobry pomysł szanse na sukces nikłe ale jest szansa mimo wszystko. Niestety dla osób daleko od wrocka było by to mało opłacalne musieli by szukać zakwaterowania. Chcielibyście aby admin też przyjechał (no bo w końcu co to za zlot bez wodza) mógłby przyjechać tylko samochodem (jeśli go ma) bo niewidzi mi się podróż PKP około 6 godzin tam i spowrotem. Niestety kasa kasa i jeszcze raz kasa.

Nawet z 2 osobami można zrobić zlot Szmajdzik, jeżeli ma się dobry plan i "wesołe" zamiary. :D

Można było by podzielić polske na okręgi (4 strony świata) wtedy odbyły by się zloty w 4 miejscach ale było by to niestety sprzeczne z tym co boryn, zaproponował na początku. Plusem była by krótsza podróż mniejsze koszty transportu i wieksza składka.

Osobiscie mnie Wrocław pasuje ale spędził bym tam jakieś 4-5 godzin i już musiałbym wracać.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 29 maja 07, 14:46

Storms- chyba było źle jak było by w czterech miastach- powód prosty, nie spotkali by się wszyscy :(.
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 29 maja 07, 15:34

Ja mówie trzeba brać pod uwage to że najwięcej osób z forum jest z okolic Wrocka, nie chce abyście pomyśleli że jestem chamski ale czasami trzeba się pośwęcić, a żeby robić zlot w okolicach kielc czy wawy bo z tamtąd jest góra jedna/dwie osoby to lekka przesada :-? . No i w tym przypadku zauważamy że przywiezienie z 4 GaCków gdzie byłoby z 16 padów jak i z 4/6 bongosów z multiplayerowymi grami to byłoby strzał w dziesiątke, bo i tak Zelda Tp jest też na GaCka ;p, no ale praktycznie każdy z nas sprzedał GaCka, co nawyżej ja na czas bym miał. Ale ogólnie, najpierw to trzeba by było zobaczyć ile osób będzie na 100%, tylko na 100 i żadnych takich "mnie też liczcie bo sądze że rodzice się zgodzą' or somethin like that, no i potem trzeba by było poszukać we wrocku jakieś taniego miejsca do wynajęcia gdzie byłby prąd :->. Zresztą decydujcie ludzie , najlepiej gdyby Admin rzucił swoje 3 grosze :). Ogólnie jak dla mnie pomysł niezły, ale sami widzicie że dalej są problemy gdzie zrobiź zlot.
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Trish
Zora
Zora

Postautor: Trish » 29 maja 07, 15:45

Wiec tak : cpo do mojej obecności to jestem pewna że bym sie pojawiła, co do miejsca jest na tak (punkt dla Chrono)a z miejscem z prądem tez nie bedzie problemu, poniewąz we wrocku duzo tego jest, co do skałdni 2 dychy od każdego starcza, tylko pozostaje jeszzce sprawa dojazdu...np: mozna by wynjąć autokat(lol) ale to chyba troszeczje za drogie,a sama podróz np z Wawy do Wrocka kosztuje około 38 zł a trwa okło 6-7- godzin, wychodi na to ze w dwie strony+składka (koszt mniejwiecej 100 złotych) to nie jest troche za drogo?
Ostatnio zmieniony 29 maja 07, 21:04 przez Trish, łącznie zmieniany 1 raz.
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 29 maja 07, 19:33

Zapomnij o wynajęciu autokaru.
boryn, Wiem że nie, dlatego pisałem że "było by sprzeczne z twoim pomysłem"
W innym wypadku sądze że impreza nie może być jednodniowa musi być conajmniej dwu lub trzydniowa dla osób z wawy. Koszt zakwaterowania musi być niski a ta składka na co by miała być na nocleg? alkoch...oops ee...powerade'y? wyżywienie?

Hehe! Nocny maraton grania w zeldy. To byłby punkt kulminacyjny spotkania. :lol:

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 29 maja 07, 20:03

Szmajdzik pisze:No i poniżej 10 osób nie ma sensu robić zadnego zlotu...
Storms pisze:
Nawet z 2 osobami można zrobić zlot Szmajdzik, jeżeli ma się dobry plan i "wesołe" zamiary. :D

x).

Co do zlotu.. Można zawsze zorganizować 2doby:

1doba ---> Poznawanie się, zwiedzenie miasta, wynajęcie zakwaterowania z prądem na 24h.
2 doba ---> Granie, granie, granie. Pożegnania, powroty do domu.

Zawsze można to zmienić.

Awatar użytkownika
Trish
Zora
Zora

Postautor: Trish » 29 maja 07, 21:07

Co do tego autokaru to nieczego nie mówiłam, ale dwu dniowy zlot, to tez nie jest zły pomysł, tylko pozostaje jeszzce kwestia noclegu, dojazdy i co najwazniejsze kiedy i w jakich dniach ma sie ten zlot obyc, mi w każdym razie pasuje każdy dzień wakacji, z dojazdem tez nie było by problemu, ale nocleg to nie wiem, w każdym razie troszke by to kosztowało, a sądze że zalezy nam na tym zęby te koszta franiczyć do minimum no nie?
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 29 maja 07, 22:18

No najlepiej jak będą niskie koszty, ja osobiście za 10 zł. ( 8 zł ) do jadę do Wrocka, bo mam 60 km. Ci co mieszkają we Wrocławiu to chyba wiedzą gdzie jest Dzierżoniów, prawda? A jeżeli chodzi o dwu dniowy zlot- to nie wiem czy by mnie pasowało, bo nie wiem jakie będą koszty noclegu, najlepiej Ci co mieszkają we Wrocku to niech już powoli próbują coś załatwiać i dowiedzieć jakie są gdzieś koszty.

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 30 maja 07, 10:54

boryn pisze:najlepiej Ci co mieszkają we Wrocku to niech już powoli próbują coś załatwiać i dowiedzieć jakie są gdzieś koszty.

Może nie tyle załatwiać co zorientować się w cenach i lokacji. Kiedyś jak byłem w Wrocku to mieliśmy w takim jakby bloku. Pokoje dwuosobowe klozet chyba był w pokoju ale kuchnia i prysznic na korytarzu, zresztą po co prysznic (chociaż nigdy nie wiadomo kogo będzie trzeba cucić :P)

Myśle że jakby było ok. 20 zł za nocleg to nie jest astronomiczna kwota a wrażenia bezcenne.

A co do planu spotkania to nie ma co rozmyślać w tej chwili plan się zrobi na miejscu. hehe Pójdźmy gdzieś zróbmy coś

Polecał bym 10 lipiec jako dzień spotkania.

Wróć do „OFF Topic”