Tak, maska Zory jest świetna, jak również jej...hm...historia((opowieść pierwowzoru tej maski i pożegnanie Mikau z Lulu przed śmiercią) Ze zwykłych masek zawsze lubiłam maskę Kafei, Bunny Hood...No i tą maska Garo.
Tia..ale i tak mi do gustu maska zory i królicze nakrycie przypadły do gustu
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz! ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca, wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia, ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia, niedługo ty będziesz nasz!
Aż dziw bierze, że jeszcze nie wypowiadałem się w tym temacie
Moja ulubiona to Fierce Deity's Mask (polecam trick dzięki któremu możemy używać tej maski wszędzie - czyt. nie tylko na bossach, kiedyś sam przypadkiem go odkryłem - ale w innym miejscu niż podają dzisiejsze źródła). Na youtube'e jest kilka innych sposobów na zrobienie tego trick'u btw.
Lubię jeszcze Bunny Hood Mask, Goron Mask, Zora Mask, Deku Mask i chyba jeszcze jakąś może później dopiszę.
Bunny Hood jest slooodki *_* Az sama sobie kupilam kiedys zolte krolicze uszy. Nie to samo, ale calkiem blisko.
A Link z uszami kroliczymi jest.....moe x3 Tzn slodziutki, az chce sie przytulic.
Temat trochę stary i nieaktualizowany, ale ciągle aktualny więc można się wypowiedzieć!
Ja ze zwykłych masek wybieram dwie! Stone Mask- świetna rzecz! Przydatna, wrogowie nas nie widzą! Królicze uszy- kolejna fajna maska! Przydatna, do szybkiego biegania, gdy chcemy gdzieś dotrzeć!
Ze zmienających wszystkie są fajne ale najbardziej podoba mi się Goron Mask! Turlanie się jest super! *.*