Kilka informacji o 1. bosie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Link(Danio)
Kokiri
Kokiri

Kilka informacji o 1. bosie

Postautor: Link(Danio) » 11 lutego 07, 17:09

Jest to gigantyczna roślina. Do pokonania jej potrzeba miecz, bumerang i umieć się nim posługiwać. Na początku trzeba używać bumerang i łapać "bombo robaki" które wysyłamy na głowy rośliny (wybiramy bumerang celujemy na robaka wciskamy "Z" i na łeb rośliny też "Z" i wypuszczamy bumerang). Jak zbijemy 2 głowy to pojawią sie one z jeszcze jedną (jest to głowa którą trzeba zabić). Trzeba uważać przed kwasem (najlepiej mieć tarcze właczoną). W pewnej chwili na lijanie przybędzie małpa, której odebraliśmy bumerang. Będzie ona miała "bombo robaki" więc wiemy co robić (zanacz ją bumerangiem "Z" i zaznacz środkowy łeb za pomocą "Z"). Jak łeb spadnie to rombaj mieczem w oko. Najlepiej jak wbijesz miecz w oko. Tej sztuki nauczyliście się przed wejściem do dungeonu czli siwiątyni (światynia jest tam gdzie drzewo w którym jest bumerang i bos). Po pokonaniu bosa dostaniecie "kryształ cienia" i "całe serduszko". Jak macie jakieś pytania to piszcie!
Zelda 4 Ever

Awatar użytkownika
Link.
Goron
Goron

Postautor: Link. » 9 czerwca 07, 13:20

Mam pytanie - Po co to piszesz jak każdy który tam doszedł już pewnie go pokonał.
Zostanę kiedy? największym Hokage, kumalski!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 9 czerwca 07, 17:22

Forum raczej nie jest najodpowiedniejszym miejscem do poradników. Jak tak bardzo chcesz to mogę to umieścić na stronie, ale przydałyby sie wtedy opisy reszty bossów. Jeśli sie zdecydujesz to napisz do mnie na gg, albo PW.

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”