Jaka jest wasza ulubiona świątynia w TP ?
Moderator: Moderatorzy
Jaka jest wasza ulubiona świątynia w TP ?
Jaka jest wasza ulubiona świątynia w The Legend of Zelda Twilight Princess ?
Zamek Hyrule najlepszy, bo są 3 fajne bossy
Zamek Hyrule najlepszy, bo są 3 fajne bossy
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 07, 17:05 przez Link., łącznie zmieniany 3 razy.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Bardzo lubię Snowpeak Ruins - (klimatyczna muzyka) , fajne bossy - na nią oddaje głos
Ale lubie też Temple of Time - nie ma jej w ankiecie - dlaczego?

Ale lubie też Temple of Time - nie ma jej w ankiecie - dlaczego?
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 07, 12:10 przez MasterLink, łącznie zmieniany 5 razy.

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Link. pisze:a jaka świątynia była przed świątynią czasu
Świątynia Lodowa.

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Błagam, niech ktoś wyedytuje tą ankietę!!!!!!
Link., może dostanę za to osta, ale takiego nooba jak ty to ze świecą szukać! Nie "leśna świątynia", tylko Forest Temple, potem Goron Mines, Lakebed Temple, Arbiter's Grounds, Snowpeak Ruins, Temple of Time, City in the Clouds, i tu najwyżej przetłumaczyć na "Zamek Hyrule", Hyrule Castle. Jak przeczytałem napis "świątynia w niebie", to zaniemówiłem. No nic, zagłosuję na Temple of Time, bo jest pełna Lizarfosów, króre lubie załatwiać dobijaniem na ziemi
. Poza tym niezłą rozróbę robi też ta wielka rzeźna, którą wyprowadzamy na spacer
. To znaczy, zagłosowałbym, gdyby była w ankiecie... Mam nadzieję, że ktoś to wyedytuje...
Link., może dostanę za to osta, ale takiego nooba jak ty to ze świecą szukać! Nie "leśna świątynia", tylko Forest Temple, potem Goron Mines, Lakebed Temple, Arbiter's Grounds, Snowpeak Ruins, Temple of Time, City in the Clouds, i tu najwyżej przetłumaczyć na "Zamek Hyrule", Hyrule Castle. Jak przeczytałem napis "świątynia w niebie", to zaniemówiłem. No nic, zagłosuję na Temple of Time, bo jest pełna Lizarfosów, króre lubie załatwiać dobijaniem na ziemi

~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
W ostateczności można byłoby je tak nazwać. Ale to tylko w i wyłącznie w OSTATECZNOŚCI.

- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wertyp pisze:City in the Clouds
City in the Sky - jak już ankieta ma być idealna

- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Poprawione i wyzerowane. Nikt warna nie dostanie
.
Ja wybrałem Twilight Palace ponieważ te momenty z "rączką" (Zant's Hand) naprawdę podnosiły mi adrenalinę, a przy tych wrzynających się w głowę efektach dźwiękowych to po prostu miodzio
.
Niestety zawiodłem sie trochę na Temple of Time ponieważ gdy zobaczyłem ile tam jest pięter bardzo się ucieszyłem, ale okazało się, że to jedna z najmniejszych świątyń.
Podobały mi sie jeszcze Arbiter's Grounds i City in the Sky - obie ze względu na bossa.

Ja wybrałem Twilight Palace ponieważ te momenty z "rączką" (Zant's Hand) naprawdę podnosiły mi adrenalinę, a przy tych wrzynających się w głowę efektach dźwiękowych to po prostu miodzio

Niestety zawiodłem sie trochę na Temple of Time ponieważ gdy zobaczyłem ile tam jest pięter bardzo się ucieszyłem, ale okazało się, że to jedna z najmniejszych świątyń.
Podobały mi sie jeszcze Arbiter's Grounds i City in the Sky - obie ze względu na bossa.
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 07, 20:59 przez Kaczor, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”