Czego się boicie?
Moderator: Moderatorzy
Czego się boicie?
W tym temacie piszemy o naszych lękach.
Ja np. boję się pająków , łap z Zeldy OoT i barraków (żart XD).
Staraj się stosować do zasady nr 4a w regulaminie, a poprawna pisownia w postach też nie zaszkodzi. /Kaczor
Ja np. boję się pająków , łap z Zeldy OoT i barraków (żart XD).
Staraj się stosować do zasady nr 4a w regulaminie, a poprawna pisownia w postach też nie zaszkodzi. /Kaczor
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 07, 23:33 przez axxonnn, łącznie zmieniany 2 razy.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jeśli to ma być z Zeldy to ja boję się facjaty Ganondorfa szczególnie jak się śmieje - to jest przerażające!
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ja....Niczego chociaż mam lęk wysokości ale jak jest tam taka duża wysokość I... Miałem stracha przed kolejkami górskimi w Wesołym miasteczku Ale jak sie przejachałem było giites tylko żem się cały trząsł no i śmierci faktycznie nokash nie dziwie ci się
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 07, 09:32 przez Kruppol, łącznie zmieniany 2 razy.
FALCON PAWNCH!
Pfff...mam pytanie..można sie niczego nie bać? jak tak to ja jestem za ta obcja, a jezeli cos na siłe to da sie upchnąc jakies robactwa(zalezy też co...pajączki sa fajne)
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
a ja się bałem rąsi ale teraz się nie boje a i brzydze się pająków
http://www.artsoft.org/rocksndiamonds/levels.html jaka? podruba???