W emu "1964" można grac przez internet w różne gry tak jak by się grało padami z kolegą przed telewizorem. Grałem lecz sam bo nikt nie mial ochoty sie dolączyć do gry , dlatego niewiem czy mozna grać we dwóch. Jak ktoś dysponuje owymi informacjami to czy mógł by mnie o tym powiadomić? A jeśli tak/nie to czy można grać w TLoZ: MM?
Z góry thx
A! zapomniałbym !!!PzDr FoR aLl!!!
TLoZ: OoT multiplayer?
Moderator: Moderatorzy
No ten mod z pistoletami to nie jest mod na zelde tylko "zeldowy" mod na gre "HALO"
A wiecie gdzie można sciągnąc taki mod, path albo cokolwiek żeby można było grać w zelde na multiplayerze ale nie coś typu zelda na "HALO" tylko mod NA zelde.
Przesyłajcie na moje gg nawet jak mam niewidke (tak sie mowi na niewidocznych/nieodpowiadajacych nawet jezeli są a ja do takowych należe ) ale przedstwawcie się nickiem forum zeldy i powiedzcie ze to z forum zelda.com.pl
P--O--Z--D--R--O--!
A wiecie gdzie można sciągnąc taki mod, path albo cokolwiek żeby można było grać w zelde na multiplayerze ale nie coś typu zelda na "HALO" tylko mod NA zelde.
Przesyłajcie na moje gg nawet jak mam niewidke (tak sie mowi na niewidocznych/nieodpowiadajacych nawet jezeli są a ja do takowych należe ) ale przedstwawcie się nickiem forum zeldy i powiedzcie ze to z forum zelda.com.pl
P--O--Z--D--R--O--!
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”