No napisałem poprzedni post o tym, że potrzebuje (no i chyba tylko nie ja) full save do MM i Mr.M powiedział, że zamyka temat i dowiemy się czemu w ten (tamten od napisania tego postu ) weekend.
Żeby nie było to napisał tak:
Moim zdaniem temat nie potrzebny
Dlaczego? Zobaczycie w ten weekend
Pozdrawiam i zamykam,
Mr.M
No dobra, to ja tu czekam weekend minął i okazuje się ze dodał ALE save do minish camp, OoT (już był wiec chyba poprawil lub coś w tym stylu niewiem, bo nie spradzalem) i chyba jeszcze cuś.
No a co z savem do MM?
Nie żebym sie narzucał i nie mam pretensji, ale chyba jak sie coś obiecuje to się to chyba spełnia no nie (Niepamietasz zasad bombiarzy? )?
No więc postanowiłem sam przejść grę w 99% żeby została tylko walka z majorą. Jak to zrobie to dam znać, właduje się to na download i wszyscy będą zadowoleni (Chyba, że ktoś mnie uprzedzi)
PoZdRo fOr aLl
I NIE MIEJCIE MI TEGO POSTU ZA ZŁE NIE JESTEM WŚCIBSKI
P. S. Niespodziewajcie sie tego savu 2-3 dni po tym poście, bo nie jest to priorytetem i nie bede sięspieszył.
Co z tym full savem?
Moderator: Moderatorzy
Ok spoX. No jednak teraz mnie oświeciło, że to zła interpretacja ale teraz jeszcze mam dwa pytania:
1> Czy zamierzacie dodac save do MM(nie mowie, że teraz zaraz ale wogule np. jak ja go wykonam bo mam taki zamiar co już wspomniałem lub ktoś inny)?
2> Czemu usuneliscie romy z downloadu (to chyba ze względów prawnych co nie?)?
Drugie pytanie jest chyba retoryczne ale wole mieć pewność a tak poza tym to zwykła ciekawość
1> Czy zamierzacie dodac save do MM(nie mowie, że teraz zaraz ale wogule np. jak ja go wykonam bo mam taki zamiar co już wspomniałem lub ktoś inny)?
2> Czemu usuneliscie romy z downloadu (to chyba ze względów prawnych co nie?)?
Drugie pytanie jest chyba retoryczne ale wole mieć pewność a tak poza tym to zwykła ciekawość
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Mr.M ja go otworze, bo można jeszcze troszke podyskutować jeszcze o tym
Blizzard sprawa wyglada prosta, nie ma save stronie - bo nikt nie ma 100% ( jak zagram w MM i jak będę miał 100% save to damy na strone. Ostatnio dodałem trzy save 100% ( mojej roboty ) i nie długo dam dwa kolejne OOA / OOA a w MM nie grałem, więc nie mam w jaki sposób dać save . A jeżeli chodzi o save do OOT to jest aktulizowany save ( z moim imieniem dla nazwy gracza, jak to jest zrestą we wszystkich moich save - czyli we trzech.
Pozdrawiam:
Boryn
Blizzard sprawa wyglada prosta, nie ma save stronie - bo nikt nie ma 100% ( jak zagram w MM i jak będę miał 100% save to damy na strone. Ostatnio dodałem trzy save 100% ( mojej roboty ) i nie długo dam dwa kolejne OOA / OOA a w MM nie grałem, więc nie mam w jaki sposób dać save . A jeżeli chodzi o save do OOT to jest aktulizowany save ( z moim imieniem dla nazwy gracza, jak to jest zrestą we wszystkich moich save - czyli we trzech.
Pozdrawiam:
Boryn
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”