Co z tym full savem?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Co z tym full savem?

Postautor: Blizzard » 10 lipca 07, 12:36

No napisałem poprzedni post o tym, że potrzebuje (no i chyba tylko nie ja) full save do MM i Mr.M powiedział, że zamyka temat i dowiemy się czemu w ten (tamten od napisania tego postu :lol:) weekend.
Żeby nie było to napisał tak:

Moim zdaniem temat nie potrzebny :)
Dlaczego? Zobaczycie w ten weekend :)

Pozdrawiam i zamykam,
Mr.M

No dobra, to ja tu czekam weekend minął i okazuje się ze dodał ALE save do minish camp, OoT (już był wiec chyba poprawil lub coś w tym stylu niewiem, bo nie spradzalem) i chyba jeszcze cuś.

No a co z savem do MM?

Nie żebym sie narzucał i nie mam pretensji, ale chyba jak sie coś obiecuje to się to chyba spełnia no nie (Niepamietasz zasad bombiarzy? :lol: )?

No więc postanowiłem sam przejść grę w 99% żeby została tylko walka z majorą. Jak to zrobie to dam znać, właduje się to na download i wszyscy będą zadowoleni :D (Chyba, że ktoś mnie uprzedzi)

PoZdRo fOr aLl
I NIE MIEJCIE MI TEGO POSTU ZA ZŁE NIE JESTEM WŚCIBSKI :)

P. S. Niespodziewajcie sie tego savu 2-3 dni po tym poście, bo nie jest to priorytetem i nie bede sięspieszył.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 10 lipca 07, 13:21

Chodziło o to, że w planach było wywalenie wszystkich save'ów razem z romami :P
No, ale Piotrek się rozmyslił ;P Ja nic nie obiecywałem ;P To tylko błędna interpretacja, a nie :P
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 10 lipca 07, 15:28

Ok spoX. No jednak teraz mnie oświeciło, że to zła interpretacja ale teraz jeszcze mam dwa pytania:

1> Czy zamierzacie dodac save do MM(nie mowie, że teraz zaraz ale wogule np. jak ja go wykonam bo mam taki zamiar co już wspomniałem :) lub ktoś inny)?

2> Czemu usuneliscie romy z downloadu (to chyba ze względów prawnych co nie?)?

Drugie pytanie jest chyba retoryczne ale wole mieć pewność a tak poza tym to zwykła ciekawość :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 10 lipca 07, 16:08

1. Tak, jak ktoś by zrobił to z chęcia dodamy :)

2. Mieliśmy wiele powodów, niekoniecznie do wyjawienia :) TO, że to zupełnie nielegalne to też, a ciekawość to pierwszy stopień do ban.... Znaczy do piekła :D
Temat zamykam, jak ktoś zrobi save to, jak już pisałem, pewnie zamieścimy :)

Pozdrawiam.
Mr.M
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 10 lipca 07, 17:20

Mr.M ja go otworze, bo można jeszcze troszke podyskutować jeszcze o tym :)

Blizzard sprawa wyglada prosta, nie ma save stronie - bo nikt nie ma 100% ( jak zagram w MM i jak będę miał 100% save to damy na strone. Ostatnio dodałem trzy save 100% ( mojej roboty :wink: ) i nie długo dam dwa kolejne OOA / OOA :wink: a w MM nie grałem, więc nie mam w jaki sposób dać save :). A jeżeli chodzi o save do OOT to jest aktulizowany save ( z moim imieniem dla nazwy gracza, jak to jest zrestą we wszystkich moich save - czyli we trzech.

Pozdrawiam:
Boryn
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 10 lipca 07, 19:32

No spoxik ale skoro tak to mam jeszcze jedno pytanie

1> Do kogo się zgłośić skoro już bede miał ten save (napisać PW, temat?)?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 11 lipca 07, 09:08

Hmmm... Do redakcj np. do mnie to, ja pogadam z PiotremW i może da na strone i będziesz Vipem - pamietak mówię tylko możę :) :wink:
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 11 lipca 07, 15:37

Sorry za off topic, ale o ile mnie wiadomo to vipem nie zostaje się ot tak, jak się da coś na zc :)

Pozdrawiam.
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 11 lipca 07, 16:44

Spoko(moko :)). Niechodzi mi o to by stać się VIP'em ale żeby dobrze posłużyć forum i stronce lecz tak poza tym skoro przejde gre (mam taki zamiar ale nie zapewniam na 100%, że to zrobie) to czemu nie miałbym sie podzielić tym savem z resztą?

PoZdRo fOr aLl
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 12 lipca 07, 08:06

No to mówei save daj mnie, a ja coś może z tym zrobie.
P.S żmień podpisik :)

Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”