Quiz zelda ocarina of time
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
10 wielkich duchów trzeba sprzedać, żeby dostać 4 butelkę
Ostatnio zmieniony 12 lipca 07, 20:38 przez MasterLink, łącznie zmieniany 4 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Do mate
Sory dzieciaku!!
Nie zauważyłem,że odpowiedziałeś.
3 boginie
Din stworzyła ziemię, Nayru-niebo, Farore tchnęła życie.
Sory dzieciaku!!
Nie zauważyłem,że odpowiedziałeś.
3 boginie
Din stworzyła ziemię, Nayru-niebo, Farore tchnęła życie.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 07, 20:38 przez Gangsta, łącznie zmieniany 1 raz.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Pytanie o boginie - jaki Triforce jest przeznaczony dla każdej z nich?
np. Din - ...
np. Din - ...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Do mate
Dzieciaku czternastoletni,nie zauważyłem twojego posta ponieważ przeszłem na inne forum więc chciałem ustąpic po dobroci,a ty mi tu z takimi tekstami wyjeżdasz.
Niestety jestes tu za krótko,zeby zaczaic pewne proste reguły. Traktuje innych tak jak oni traktują Ciebie,nie musisz od razu szpanować zes odpowiedział pierwszy daruj se takie teksty,ale staraj sie miec wiecej szacunku dla innych,a nie wyzywaj za nic,bo wprzeciwnym razie inni stracą respect do Ciebie,a wtedy napewno nie będzie Ci miło.Zapamiętaj to Sobie
Dzieciaku czternastoletni,nie zauważyłem twojego posta ponieważ przeszłem na inne forum więc chciałem ustąpic po dobroci,a ty mi tu z takimi tekstami wyjeżdasz.
Niestety jestes tu za krótko,zeby zaczaic pewne proste reguły. Traktuje innych tak jak oni traktują Ciebie,nie musisz od razu szpanować zes odpowiedział pierwszy daruj se takie teksty,ale staraj sie miec wiecej szacunku dla innych,a nie wyzywaj za nic,bo wprzeciwnym razie inni stracą respect do Ciebie,a wtedy napewno nie będzie Ci miło.Zapamiętaj to Sobie
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Gangsta pisze:Do mate
Mogłeś mi to napisać na PW a nie rozdmuchiwać to na forum, że co masz więcej postów ode mnie i że prędzej dołączyłeś to znaczy, ze już kolo jesteś. A dlaczego ktoś respekt do mnie miałby tracić jak nikomu nie zawadziłem. A co wiek ma z tym wspólnego.
Dla mnie temat skończony.
MasterLink pisze:mate - dobrze zadawaj
Gdzie mieści się Dom Skulltuli tam gdzie są ci przemienieni w nie.?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
W Kakariko Village
Ostatnio zmieniony 12 lipca 07, 21:10 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”