Idea łączy się z Orange

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Idea łączy się z Orange

Postautor: Legion » 10 września 05, 15:53

Co myślicie o wykupieniu Idei przez Orange? Ponieważ ceny "połączeń komórkowych" w europie są tańsze niż w Polsce może nastąpić ich zniżenie. Ciekawe jak zareagują inne sieci? Krążą także pogłoski, że Erą interesuje się niemiecka firma Tel mobistar.

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Re: Idea łączy się z Orange

Postautor: PiotrW » 10 września 05, 22:59

Legion pisze:Co myślicie o wykupieniu Idei przez Orange? Ponieważ ceny "połączeń komórkowych" w europie są tańsze niż w Polsce może nastąpić ich zniżenie. Ciekawe jak zareagują inne sieci? Krążą także pogłoski, że Erą interesuje się niemiecka firma Tel mobistar.

Ja jestem zadowolony z tego, gdyż sam mam telefon w Idea'i (POP'ie) i liczę na to ,że będzie jeszcze taniej :D , a co do Ery to niech robią z nią co chcą ;) - nigdy za nią nie przepadałem :mrgreen:
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Awatar użytkownika
Mitrandir
Kokiri
Kokiri

Postautor: Mitrandir » 12 września 05, 10:39

Orange juz od dawna jest właścicielem idei a kampanie reklamowa ma na celu wprowadzenie nowego logo.
Pozdraviam,
Mitrandir

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 13 września 05, 15:07

No a jak? :wink: Oprócz tego Plus ma się połączyć z Vodafonem (i co nam zostanie :lol: )

[ Dodano: Sob 17 Wrz, 2005 ]
Teraz nie ma już Idei Ekstraklasy - teraz jest Orange Ekstraklasa

[ Dodano: Nie 18 Wrz, 2005 ]
Przed chwilą usłyszałem w radiu, że pozostał tylko jeden dzień do połączenia się Idei z Orange...

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 25 września 05, 12:00

Ja mam to w dupie:)
I tak nie mam i nie chce mieć komórki...
8=============D

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 25 września 05, 20:20

W sumie ja tez nie mam kom popsuła sie niedawno:/.Lol i tak duzo osob ma kom no normalnie mafia z tymi komorkami 8) :mrgreen: Mnie to tam za bardzo nie obchodzi kto sie z kim łaczy. Wszyscy mysla ze bedzie jak najtaniej jak ktos z kims sie łaczy,ale trzeba brac tez pod uwage ze taka np idea to musi miec tez ztego jakies zyski zeby interes sie krecil,a jednak masa ludzi mysli ze jak polaczy sie z Orange to bedzie tak tanio ze to jest nie do pomyslenia,ach ludzie sa naiwni i wystarczy dobry bajer a wszyscy sa happy. No coz moge sie mylic nikt nie jest doskonały,ale jak dla mnie to wokol tego calego łaczenia jest zbyt wiekie halo: :mrgreen: ROTFL
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Sarutobi
Goron
Goron

Postautor: Sarutobi » 28 września 05, 14:44

hmmm ... chyba to pisałem ... Orange z ideom sie połączyły prawie pół roku temu ... To tylko reklama sieci i zmiana loga ... a taki szum z tego robią ... Ja i tak telefonu miec nie bede bo nawet moja mama mówi : "jak chcesz to sobie kup ale sam za to zapłacisz " Wole kupic PSP ...
NO PAIN=NO GAME !!!! NO RISK=NO FUN !!!!

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 28 września 05, 14:51

Sarutobi pisze:Ja i tak telefonu miec nie bede bo nawet moja mama mówi : "jak chcesz to sobie kup ale sam za to zapłacisz " Wole kupic PSP ...

Ja sam sobie kupiłem telefon i sam za swoje pieniądze daładowuje go i jakoś biedny nie jestem

Wróć do „OFF Topic”