Jaka jest wasza ulubiona świątynia w TP ?
Moderator: Moderatorzy
Kaczor pisze:Ja wybrałem Twilight Palace ponieważ te momenty z "rączką" (Zant's Hand) naprawdę podnosiły mi adrenalinę, a przy tych wrzynających się w głowę efektach dźwiękowych to po prostu miodzio .
No jasne, zupełnie zapomniałem o Twilight Realm! Dzieki Kaczorze za przypomnienie, przedtem chciałem głosować na Temple of Time, ale w tej sytuacji całkowicie popieram Kaczora. W Palace of Twilight można znowu poczuć ten klimat z Twilight. "Rączka" faktycznie podniosła adrenalinę. Bałem się, że ona będzie chciała chciała mnie zmiażdzyć, rozgnieść jak muchę, rozflaczyć między paluchami. Trochę późno się zorientowałem, że tam trzeba po prostu uciekać
Poprawiłem swój błąd (ort.) w poprzednim poście a zarazem w cytacie jakby ktoś pytał dlaczego post był edytowany . /Kaczor
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 07, 21:01 przez Wertyp, łącznie zmieniany 2 razy.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wertyp pisze:No jasne, zupełnie zapomniałem o Twilight Realm! Dzieki Kaczorze za przypomnienie
To ja powiedziałem o Palace of Twilight - ale nic się nie stało... - w końcu i tak musiał się znaleść w ankiecie.
PS: Coś mało osób głosowało w tym temacie.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- master sword
- Goron
Arbiter's Ground - Swietny mroczny klimat ciemnych podziemi i cudna muzyka! Przyczepianie sie i odskakiwanie od specjalnej sciany rajcowalo mnie, szczegolnie podczas walki z bossem.
Goron Mines - Ta kipiaca lawa i zalamania obrazu od oparow MIODZIO! Poczucie ekstremalnego goraca jest swietne! Pojedynek z bossem zapieral dech w piersiach.
City in the Sky - Kocham to miejsce! Ryzyko spadniecia w przepasc, pieknie zaprojektowany dungeon. Walke z tutejszym bossem uwazam za epicka.
Snowpeak Ruins - ciekawe zagadki i strzelanie z armaty bylo super.
Palace of Twilight - Mroczny dungeon z cudna kolorystyka.
Goron Mines - Ta kipiaca lawa i zalamania obrazu od oparow MIODZIO! Poczucie ekstremalnego goraca jest swietne! Pojedynek z bossem zapieral dech w piersiach.
City in the Sky - Kocham to miejsce! Ryzyko spadniecia w przepasc, pieknie zaprojektowany dungeon. Walke z tutejszym bossem uwazam za epicka.
Snowpeak Ruins - ciekawe zagadki i strzelanie z armaty bylo super.
Palace of Twilight - Mroczny dungeon z cudna kolorystyka.
- Ziom_UCHIHA
- Kokiri
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”