Pomocy nie wiem jak przejsc

Moderator: Moderatorzy

agusia2021
Kokiri
Kokiri

Pomocy nie wiem jak przejsc

Postautor: agusia2021 » 12 lutego 07, 15:43

w soluciach i poradach w opisie przejscia Clock town zostale napisane to : "W czasie rozmowy naciśnij START i ustaw łzę na któryś z klawiszy C. Daj łzę Deku a on odda ci swój kwiat " (http://zelda.com.pl/infopage.php?id=107) tylko jak ustawic łze na klawisz c ?? i nacisnac strart ??? gram w Project64 i nie mam pojecia co mam nacisnac jak zminic czy cos ... utknełam w martwym punkcie pomozcie plisss !!!! :( :( :(

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 12 lutego 07, 17:41

Najpierw musisz się dowiedzieć pod którym klawiszem masz ustawiony przycisk C :wink: . Można go chyba ustawić w ustawieniach w emulatorze :) .

Awatar użytkownika
Mikau
Zora
Zora

Postautor: Mikau » 12 lutego 07, 19:46

Naciśnij "enter" później wejdź na łezke i kliknij np: delete, end, page down.Pod tym przyciskiem (1 z 3) będzie ustawiona łezka i gdy naciśniesz ten przycisk pod którym jest ustawiona to Link jej wtedy użyje. A podczas rozmowy gdy będzie pisało to start to wtedy naciśnij ten przycisk i Link da krzakowi łezke a on ci da tego złotego kwiatka.
Obecnie: :/ Nic nowego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mistrz Hylian
Goron
Goron

Postautor: Mistrz Hylian » 31 lipca 07, 20:55

gdy będzie pisało coś z C, to kliknij na przycisk, gdzie ma miejsce łza księżyca.
Obrazek

Ogień, Woda, Ziemia, Wiatr- 4 główne żywioły.....

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 1 sierpnia 07, 11:19

Bum, znowu odświeżasz? Widzę, że jednak zasługujesz na warna :)

Pozdrawiam.
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”