Zlot 2007
Moderator: Moderatorzy
Hmmm, w sumie to można to nazwac porażka (warto zobaczyć kiedy powstała ideła zlotu), ale po dłuższych namysłach tak jak inni uznałam,z ę nie ma sensyu robis zlotu, powód, hmmm..mozę dlatego ze co drugi user, albo mieszka zadaleko, albo go nie bedzie, albo poprostu nie ma dojazdu
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
A jak mówiłem żeby zrobić w każdym województwie to mnie uznali za heretyka.
Tu nie wystarczy strzelić jednym konkretnym hasłem Wrocław. I wszyscy przyjadą. Nie którzy mają po 14, 12 lat więc wątpie czy na hasło "Mamo jade na zlot fanów Zeldy do Wrocławia" mama odpowiedziała by spokojnie "Jasne synku/córko dam ci 300 zł na przeżycie ciesze się że w wieku 12 lat jesteś taki samodzielny". Następnym razem należy zebrać informacje o chętnych. Zarejestrować gdzie są największe skupiska takich fanów i tam zorganizować zlot. (w większym mieście of course)
Nie da rady wszystkich wsadzić do jednego wora. Następnym razem polecam przemyśleć mój pomysł. Tym bardziej że dzisiejsza technika pozwala na widzenie się przez internet. Pozostaje kwiestia organizacji. O kolejnej próbie zlotu pomyślimy w maju póki co szykujcie się na kampanie wrześniową i pranie mózgu.
Tu nie wystarczy strzelić jednym konkretnym hasłem Wrocław. I wszyscy przyjadą. Nie którzy mają po 14, 12 lat więc wątpie czy na hasło "Mamo jade na zlot fanów Zeldy do Wrocławia" mama odpowiedziała by spokojnie "Jasne synku/córko dam ci 300 zł na przeżycie ciesze się że w wieku 12 lat jesteś taki samodzielny". Następnym razem należy zebrać informacje o chętnych. Zarejestrować gdzie są największe skupiska takich fanów i tam zorganizować zlot. (w większym mieście of course)
Nie da rady wszystkich wsadzić do jednego wora. Następnym razem polecam przemyśleć mój pomysł. Tym bardziej że dzisiejsza technika pozwala na widzenie się przez internet. Pozostaje kwiestia organizacji. O kolejnej próbie zlotu pomyślimy w maju póki co szykujcie się na kampanie wrześniową i pranie mózgu.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Storms pisze:A jak mówiłem żeby zrobić w każdym województwie to mnie uznali za heretyka.
No dobra ale jak se to widzisz, że "tu" będą 2 osoby, "tu" będą 3, a "tam" będzie 5 osób? No bo na to wynika, moim zdaniem musimy się bardziej przygotować, zebrac dane kto gdzie mieszka i wybrać punkt docelowy żeby było równo. Ja bym przyjechał na zlot ale nie 150 kilosów... Skuterem chyba tyle nie dojade...
Wtedy nie zjawią się wszyscy co by chcieli. Chcesz bawić się w topografa to okej Polska to nie Lichtenstein.
Logika mówi że nie ma sensu robic dla "dwóch". Bzdura! Dla mnie spotkanie kogos kto mieszka niedaleko, ma wiek zbliżony z moim i ma jakieś pojęcie o świecie zeldy nie bedzie wyglądać jak koszmar. Jestem taką osobą która potrafiła by nawet pogrzeb zamienić w parodie.
Możemy się nieźle bawić a zresztą Polski komunikować przez neta. Jeżeli chcesz zrobić zasade "im więcej tym weselej" to powodzenia bo bez "złotej lampy" tego się nie da zrobić. Jeżeli znajdzie się dobry animator to bedzie fajnie nawet dla grupy 5 osobowej.
Bedzie to i taniej i lepiej biorąc pod uwage że nie każdy z nas ma samochód.
Sam masz 14 lat i skuter gdyby najwięcej fanów zechciało by jechać z mazowsza i dolnegoślaska to czy zgadzasz się ciąć do np. do Poznania? Niewiem z jakiego jesteś woj. ale naprzykład jesteś z podlasia (jak już to padło) I zgodzisz się tam jechać bo tak wyszło że najwiecej fanów ma tam najbliżej? Sam zdeklarowałeś że
Logika mówi że nie ma sensu robic dla "dwóch". Bzdura! Dla mnie spotkanie kogos kto mieszka niedaleko, ma wiek zbliżony z moim i ma jakieś pojęcie o świecie zeldy nie bedzie wyglądać jak koszmar. Jestem taką osobą która potrafiła by nawet pogrzeb zamienić w parodie.
Możemy się nieźle bawić a zresztą Polski komunikować przez neta. Jeżeli chcesz zrobić zasade "im więcej tym weselej" to powodzenia bo bez "złotej lampy" tego się nie da zrobić. Jeżeli znajdzie się dobry animator to bedzie fajnie nawet dla grupy 5 osobowej.
Bedzie to i taniej i lepiej biorąc pod uwage że nie każdy z nas ma samochód.
Sam masz 14 lat i skuter gdyby najwięcej fanów zechciało by jechać z mazowsza i dolnegoślaska to czy zgadzasz się ciąć do np. do Poznania? Niewiem z jakiego jesteś woj. ale naprzykład jesteś z podlasia (jak już to padło) I zgodzisz się tam jechać bo tak wyszło że najwiecej fanów ma tam najbliżej? Sam zdeklarowałeś że
Blizzard pisze:Ja bym przyjechał na zlot ale nie 150 kilosów
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Dla przawdziwych fanatyków to nawet pójście piechotą nie stanowiłoby problemu
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 07, 19:24 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
No mi nie chodzi o to im wiecej tym lepiej tylko moglibysmy zrobic w paru miejscach ale nie zeby bylo 10 miejsc a 8 chetnych bo to bez sensu... Zrobilo by sie tyle punktow docelowych ilu jest chetnych na dane wojewodztwo albo cos podobnego... chociaz ja jestem z wielkopolski i mi daleko do wroclawia
ja mowie tak:
-Zbieramy chetnych
-Dzielimy ich na wojewodztwa
-Wybieramy punkt do którego wszyscy by mieli dosyć rowno na dane wojewodztwo
-Z reszta laczymy sie przez neta
I tak by bylo najlepiej
Jak ktos chce to moze jechac do innego punktu chociaz ja wolalbym jechac np do poznania (jestem ze Śremu) niz do wroclawia. jak kto woli
Co wy na to?
ja mowie tak:
-Zbieramy chetnych
-Dzielimy ich na wojewodztwa
-Wybieramy punkt do którego wszyscy by mieli dosyć rowno na dane wojewodztwo
-Z reszta laczymy sie przez neta
I tak by bylo najlepiej
Jak ktos chce to moze jechac do innego punktu chociaz ja wolalbym jechac np do poznania (jestem ze Śremu) niz do wroclawia. jak kto woli
Co wy na to?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Trochę to dziwne z tym rozdrabnianiem się na kilka miejsc - równie dobrze można zrobić, że będzie np. 20 miejsc po 1 fanie w każdym (bez sensu hehe)
PS: To jak to ma być, będziemy się porozumiewać komórkami...? czy namierzać sie przez GPS?
PS: To jak to ma być, będziemy się porozumiewać komórkami...? czy namierzać sie przez GPS?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink, Ale fazolisz, przecież wiadomo że nie zrobi się punktu (chyba że byłby to admin) dla jednej osoby. Zrobi się góra 3 ogniska w Polsce i heja banana.
Eeee....zdajesz sobie sprawe jak wyglądała by twoja noga? No chyba że:
"Autostop, Autostop, AUTOSTOP, AUTOSTOP!!!"
Nie! Będziemy przykładać palca do czoła i robić jak Songoku.
MasterLink pisze:Dla przawdziwych fanatyków to nawet pójście piechotą nie stanowiłoby problemu
Eeee....zdajesz sobie sprawe jak wyglądała by twoja noga? No chyba że:
"Autostop, Autostop, AUTOSTOP, AUTOSTOP!!!"
MasterLink pisze:PS: To jak to ma być, będziemy się porozumiewać komórkami...? czy namierzać sie przez GPS?
Nie! Będziemy przykładać palca do czoła i robić jak Songoku.