Ta zelda budzila we mnie watpliwosci co do jakosci ze wzgledu na twarz linka, ale moje czarne mysli nie sprawdzily sie to najlepsza cześć serii!Nawet niektóre zagadki polegają na dmuhaniu w mikrofon machaniu rysikiem,a nawet przymykaniu konsoli!Świątynie są krótsze i łatwiejsze ale boss jest trudniejszy ze względu na to że trzeba więcej szcęścia od umiejętności.
Plusy: zagadki, etap z tytułowym phantom hourdlass (skradanka),bossowie to troche większe wyzwanie.tyle tego pływania
Minusy:Twarze postaci, tyle tego pływania
Ocena: 9+/10
Ps.jak przejde dam solucje
Pps.jeśli myślicie skąd mam tą zeldę tak wsześnie powiem wam to jest edycja japońska:P
recenzja phantom hourglass
Moderator: Moderatorzy
Naucz mnie coś z japońskiego O tym że ta wersja startuje do najlepszej ze wszystkich słyszę od jakiegoś czas, widzę że coś w tym jest. Nie wiem co ludzie chcą od tych twarzy w PH... :/ Przecież są zajebiste no i to jest NDS a nie stacjonarka. Jako rozeznany w temacie chyba nie muszę wspominać że grafa w tej grze to najwyższe loty na DSa ?
-
- Kokiri
boryn pisze:" zajebiste " to nie jest przekleństwo
Przekleństwo lub nie , ale wypowiedź jest raczej wulgarna. Ja za takie słówko dostałem upomnienie więc musze się pilnować by nie dostac warna. Także wole komuś to uświadomić ponieważ nie znasz dnia ani godziny... a potem może byc tylko nie czyste konto
-
- Kokiri
-
- Zora
Oj już nie przesadzajcie z tymi spoilerami. Recenzent dał znać, że pojawi się taki patent jak przymykanie DSa, ale nie napisał w jakim dokładnie momencie to trzeba zrobić. Równie dobrze spoilerem może być fakt, że całe sterowanie odbywa się za pomocą ekranu dotykowego, bo lepiej byłoby się o tym samemu przekonać.
-
- Kokiri
Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”