Dawanie domków w Hyrule Town
Moderator: Moderatorzy
Witam.
Może sie nie zrozumieliśmy...
A więc tak:
Oszukiwałeś, zamieściłeś fotomotnażowego screena, w domyśle informując, że samemu go zrobiłeś.... Na razie mam ok. 75% , że oszukujesz, a ten opis to twoja jedyna szansa na wybronienie się A więc albo dzisiaj, do 23:59 zamieścisz ten opis, albo...
Heh, albo dostaniesz warna za oszustwo
Pozdrawiam serdecznie.
Mr.M
Może sie nie zrozumieliśmy...
A więc tak:
Oszukiwałeś, zamieściłeś fotomotnażowego screena, w domyśle informując, że samemu go zrobiłeś.... Na razie mam ok. 75% , że oszukujesz, a ten opis to twoja jedyna szansa na wybronienie się A więc albo dzisiaj, do 23:59 zamieścisz ten opis, albo...
Heh, albo dostaniesz warna za oszustwo
Pozdrawiam serdecznie.
Mr.M
wojownik, Wiesz co? wpakowałeś się w niezłe bagno. Dużo ludzi chciało by sie dowiedzieć jak się ten domek buduje. Teraz unosisz się dumą i w sumie nie ma podstawy by wierzyć w to że masz opis jak ten dom zbudować. Więc pozostaje ci tylko jedno wyjście by obronic honor... dać ten opis. Schowaj dumę za kołnierz i daj go jeżeli go masz bo los twojego konta zmierza ku "gorszemu" Więc? albo okażesz się zbawieniem i jednym z najlepszych znawców MC którego sam na forum przeproszę i zwróce honor, albo bedziesz leżał i kwiczał z warnem na plecach.
-
- Kokiri
[glow=red]Sorki że wczoraj nie dałem bo wieczorem nie mogłem (grałem w nogę, i przyszedłem do domu wykończony)[/glow]
Macie tu opis:
Czego nie robić:
1. Po napełnieniu miecza czwartym żywiołem, nie iść do góry, do przejścia tylko wrócić do miasta hyrule.
2. Nie łączyć okruchów z boginiami przed czasem "mrocznego zamku hyrule".
Opis:
1. Nabrać wody do słoika i zgasić ogień w kominku odkrywcy pikori ( ).
2. Do młyna wodnego, zmniejczyć się i przez dom odkrywcy idziemy do góry, aż do tego miejsca z kotami.
3. Przesówamy skrzynkę max w lewo, i wracamy się.
4. Powiększenie w młynie, i idziemy do kotów jako normalny link
5. Trzeba się zająć skrzynką (zgadnijcie jak ).
6. Ok, do zamku hyrule.
7. Teraz odwiedzimy po kolei:
-sanktuarium
-przejście do góry
8. Przechodzimy kawałek zamku(do wyjścia na pole), a potem idziemy do miasta.
9. Łączymy okrych z zieloną(zapomniałem imię)
10. Przychodzi gość i chce sprzedać domki...,kotów, ani skrzynki niema więc wybuduje trzeci.
P.S. Koljność domków: Zielonej, niebieskiej, czerwonej.
Macie tu opis:
Czego nie robić:
1. Po napełnieniu miecza czwartym żywiołem, nie iść do góry, do przejścia tylko wrócić do miasta hyrule.
2. Nie łączyć okruchów z boginiami przed czasem "mrocznego zamku hyrule".
Opis:
1. Nabrać wody do słoika i zgasić ogień w kominku odkrywcy pikori ( ).
2. Do młyna wodnego, zmniejczyć się i przez dom odkrywcy idziemy do góry, aż do tego miejsca z kotami.
4. Powiększenie w młynie, i idziemy do kotów jako normalny link
5. Trzeba się zająć skrzynką (zgadnijcie jak ).
6. Ok, do zamku hyrule.
7. Teraz odwiedzimy po kolei:
-sanktuarium
-przejście do góry
8. Przechodzimy kawałek zamku(do wyjścia na pole), a potem idziemy do miasta.
9. Łączymy okrych z zieloną(zapomniałem imię)
10. Przychodzi gość i chce sprzedać domki...,kotów, ani skrzynki niema więc wybuduje trzeci.
P.S. Koljność domków: Zielonej, niebieskiej, czerwonej.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
No widzisz, a mogłeś dać od razu i nie robić cyrku - jeszcze trzeba sprawdzić czy
działa (na razie jakieś 5% prawdy).
działa (na razie jakieś 5% prawdy).
Ostatnio zmieniony 6 sierpnia 07, 15:15 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
Chetnie bym sprawdzila, ale nie moge. Nie chce mi sie przechodzic gry, gram na emu a moj komp resetuje sie bez niczyjej pomocy ponad 30 razy dziennie (liczylam! xO).
No i mam nadzieje, ze to dziala. Jesli tak, to wszyscy bedziemy musieli Cie przeprosic... ... ... No i troche to dziwne, ze po tak dlugim czasie (tzn. po 3 latach) komus 'udalo sie' wybudowac ten domek. ~~' Coz, ale sa takie sekrety, ktorych odkryc sie nie da, jak np. ta Trojmoc w OoT (ja i tak mysle, ze tego tam poprostu nie ma XD)...
No i mam nadzieje, ze to dziala. Jesli tak, to wszyscy bedziemy musieli Cie przeprosic... ... ... No i troche to dziwne, ze po tak dlugim czasie (tzn. po 3 latach) komus 'udalo sie' wybudowac ten domek. ~~' Coz, ale sa takie sekrety, ktorych odkryc sie nie da, jak np. ta Trojmoc w OoT (ja i tak mysle, ze tego tam poprostu nie ma XD)...
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Tutaj jest podobny temat:
http://www.gamespot.com/gba/action/thel ... pid=920670
http://www.gamespot.com/gba/action/thel ... pid=920670
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
sEbeQ13 sprawdził... I rezultat nie jest zaskakujący
(wszystko to, oprócz pisma kursywą to słowa Sebastiana , które napisał mi przez sms )
Po napełnieniu miecza 4 żywiołami nie da się powrócić do miasta.
Nie da się tego zrobić, skrzynkę można przesuwać tylko w górę.
Do kotów nie da się pójść w normalnej postaci, ponieważ jest tylko dojście dla formy minish .
---
nadal od Sebastiana:
Ja już na ten temat nie mogłem patrzeć... Z próby pomocy jednemu userowi zrobiła się niezła afera...
---Mr.M---
No i sprawa jasna, sposób padł... Wojownik dostaje ostrzeżenie do profilu za oszustwo...
Trzeba było w ogóle nie poruszać tego tematu, zamiast kłamać...
Oczywiście, jeśli Wojownik znajdzie jakiś argument, że mówił prawde, to je zdejmę i honor odzyska, na razie... Cóż, nie mam innego wyjścia, jak je dać
Pozdrawiam.
Mr.M
(wszystko to, oprócz pisma kursywą to słowa Sebastiana , które napisał mi przez sms )
wojownik pisze::arrow: Czego nie robić:
Po napełnieniu miecza 4 żywiołami nie da się powrócić do miasta.
Nie da się tego zrobić, skrzynkę można przesuwać tylko w górę.
wojownik pisze:4. Powiększenie w młynie, i idziemy do kotów jako normalny link
Do kotów nie da się pójść w normalnej postaci, ponieważ jest tylko dojście dla formy minish .
---
nadal od Sebastiana:
Ja już na ten temat nie mogłem patrzeć... Z próby pomocy jednemu userowi zrobiła się niezła afera...
---Mr.M---
No i sprawa jasna, sposób padł... Wojownik dostaje ostrzeżenie do profilu za oszustwo...
Trzeba było w ogóle nie poruszać tego tematu, zamiast kłamać...
Oczywiście, jeśli Wojownik znajdzie jakiś argument, że mówił prawde, to je zdejmę i honor odzyska, na razie... Cóż, nie mam innego wyjścia, jak je dać
Pozdrawiam.
Mr.M
Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”