Jestem w Water Temple...i gram czasami z solucją ze strony (oczywiście ZC) i mam taki problem gdzie nie pomogła mi solucja..otóż: Gdy jest napisane że mam zniżyć poziom wody do minimum, to w takim razie gdzie jest ten znak trój mocy do zmniejszenia go ?
Proszę o szybką odpowiedz.
Problem w Water Temple
Moderator: Moderatorzy
Hehe..co do poziomu trudności water temple to dobrze słyszales choć niezawsze jest to prawdą, mi osobiście pezejscie water temple nie sptawai trudności..problem polego tylko na tym, ze robie to automatycznie, i jakoś nie zwracam uwagi na jakieś bibeloty, a juz tym bardziej nie powiem ci ktory przycisk do tego służy..jeżeli chwile poczekasz to moge poszperać w solucjach i ci powiem:p
[ Dodano: Pon 13 Sie, 2007 ]
Och i ach..wydaje mi sie że aby podwyższyć wode na drugi poziom musisz agrać zlda lullaby przy tym "znaczku" w środku wierzy (której to juz chyba nie musze tłumaczyć?)
[ Dodano: Pon 13 Sie, 2007 ]
Och i ach..wydaje mi sie że aby podwyższyć wode na drugi poziom musisz agrać zlda lullaby przy tym "znaczku" w środku wierzy (której to juz chyba nie musze tłumaczyć?)
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”