Za którym razem przeszliście Cave of Ordeals ( TP )
Moderator: Moderatorzy
Za którym razem przeszliście Cave of Ordeals ( TP )
Ja o ile dobrze pamiętam to za drugim, bo przy pierwszym wcześnie zużyłem wszystkie strzały i nie miałem jak wyeliminować tych obracających się statuetek z okiem-rubinem, z którego strzelają laserem.
Kuchar's mentor
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Przeszedłem za pierwszym razem - ale przygotowałem się do tego miałem 4 butelki z potionami hehe
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Za pierwszym razem zawsze jest trochę trudniej - teraz to nie potrzebuje potionów aby to przejść
PS: To nie jest Cave of Oreles tyklo Cave of Ordeals.
PS: To nie jest Cave of Oreles tyklo Cave of Ordeals.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
*Sory, za trzecim razem mi się udało. Zapomniałem, że jeszcze przy drugim podejściu doszedłem do sali z tymi lodowymi kolesiami: rzucającymi oszczepem oraz tymi zionącymi lodem zamrażającym Linka. Miałem jeszcze 2-1,5 serduszka, ale też coś żeby zregenerować się - fairy i jakiegoś chu chyba. Ale zachciało mi się wypróbować chodzących bomb - stojąc wciąż na platformie puściłem bombę, która... wybuchła mi pod nosem na krawędzi platformy zabijając mnie!!!
Na pewien czas odechciało mi się tam wracać...
Na pewien czas odechciało mi się tam wracać...
Kuchar's mentor
- master sword
- Goron
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Za drugim, bo niemialem kulomlota i te lodowo-ziejace mnie zabily.
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”