Ty jesteś chłopakiem...a Peach nie dość, że dziewczyną, to jeszcze taką "dziewczyńską dziewczyną"

Moderator: Moderatorzy
Deedlith_Anthy pisze:jak Samus w kolorze gumy do żucia (różowej) czy fioletowo-żółto-czewrwony Ness...
Deedlith_Anthy pisze:Ty jesteś chłopakiem...a Peach nie dość, że dziewczyną, to jeszcze taką "dziewczyńską dziewczyną"
Deedlith_Anthy pisze:koffane Nintendo
Lakitu pisze:To faktycznie wyglądało obrzydliwie. Aż starch pomyśleć co by było gdyby zrobili różowy strój dla Zero Suit Samus![]()
Lakitu pisze:Ech... Jak ja nie lubię kiedy dziewczyny są tak bardzo "dziewczyńskie". Nie mówie żeby były takie jak Daisy ale bez przesady![]()
Lakitu pisze:Koffane? Czy ja wiem... Najwyżej mogę uznać że uwielbiane i wychwalane w niebiosa
. Kochamy Tingla! Kochamy kolorki! Kochamy Nintendo!
Tingle jako Assist Trophy w SSBB? Tylko nie to!
Deedlith_Anthy pisze:Różowo-czerwono-żółta Sam?
Deedlith_Anthy pisze:Haha, ja też nie...Gdybym była taka, to bym pewnie siedziała na jakimś The Sims Central
MasterLink pisze:Np. Wario ma kostium z WarioWare, jego drugim kostiumem byłby jego podstawowy fioletowo żółty - znany z gier, Link ma Green Tunic, a jego drugim byłby np. Zoras Armor itd.
Deedlith_Anthy pisze:I właśnie w tym problem..najlepiej jakby nowe kostiumy zrobili po prostu xD
MasterLink pisze:Zobaczcie TUTAJ - nie jest najgorzej hehe
Wondercrow pisze:I jednak jesr rozowa zero suit Samus
Lakitu pisze:To bardzo dobry pomysł tylko że takich kostiumów np. dla Linka jest 2 a wiadomo że może walczyć 4 Linków naraz. I co wtedy?
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości