Hej!
Chciałbym w tym temacie zwrócić się do administratorów i moderatorów tego forum, o ustawienie opcji by większe avatary były możliwe do ustawienia. Na większości forów jest możliwość ustawienia avatara o rozmiarach 120x120 pikseli (albo coś około). Dlatego też chciałbym by i na tym tak było, ponieważ zmniejszenie avatara do 88x88 nieco je zniekształca (jakieś wygibasy wychodzą). Pomyślcie o tym poważniej.
ZELDA RULES
Moderator: Moderatorzy
Jestem za :mrgreen: Czytanie długich tematów wlokło(a raczej przesuwało :mrgreen: )by się w nieskończoność.Mi pasuje,bo większość avatarów podchodzi pod obróbkę 8) Może i duże avatary dawały by frajdę zwykłym userom(czyli np.mnie :mrgreen: ),ale modom i adminom utrudniało by sprawdzanie tych wszystkich postów.Cieszmy się tym co jest i niech zostanie tak jak jest.
Dobrze,że przynajmniej jest taki rozmiar(zawsze mógł być mniejszy :mrgreen: )
A co do podpisów....Dobrze,że są,bo znam fora,gdzie ich nie ma (albo nie wiem jak podpis ustawić,albo zwykły user podpisu mieć nie może ,bo mody i adminy mają )
Jeszcze raz powtarzam:"Cieszmy się tym co jest" :mrgreen:
Wersus pisze:Dlatego też chciałbym by i na tym tak było, ponieważ zmniejszenie avatara do 88x88 nieco je zniekształca (jakieś wygibasy wychodzą).
Dobrze,że przynajmniej jest taki rozmiar(zawsze mógł być mniejszy :mrgreen: )
A co do podpisów....Dobrze,że są,bo znam fora,gdzie ich nie ma (albo nie wiem jak podpis ustawić,albo zwykły user podpisu mieć nie może ,bo mody i adminy mają )
Jeszcze raz powtarzam:"Cieszmy się tym co jest" :mrgreen:
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Myślę, że rozmiar 88x88 wcale nie jest zły. Avatary wyglądają dzięki niemu bardzo schludnie i estetycznie (forum nie może wyglądać jak zeszyt do plastyki dziecka w pierwszej klasie szkoły podstawowej). Dlatego też nie planuję zwiększenia wielkości avatarów. Pozdrawiam
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
no może i tak.....-Ja tak bardzo nie narzekam-mi nawet wielkość avków pasuje,swój musiałem tylko o trochę zmniejszyć(miał 100px na 100px) :mrgreen:
To jest 5px czy 20px ??