Prace nad najnowszą zeldą trwają??

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 1 września 07, 15:37

Wyglada na to, ze przez kolejne dwa lata (bo przez rok udalo mi sie tylko na NGC XDDD) bede zbierac na Wii xO

Aha. I mam nadzieje, ze zrobia jakies bardziej uzyteczne itemy, nie tylko dla jednej swiatyni a potem nie ma z nich pozytku.
No i by nie uzywali wciaz tej samej muzyki. Rozumiem, przerabiaja theme song jakies postaci, no ale kurde, czemu Midna's Desperate Hour to polaczenie Midna's Theme i Sacred Grove...? ~~'

Awatar użytkownika
mate
Goron
Goron

Postautor: mate » 1 września 07, 16:17

Ciekawe czy jeszcze będzie midi czy już mp3

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 1 września 07, 16:19

Skasujcie to, pl0x.
Ostatnio zmieniony 1 września 07, 17:37 przez Amek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 1 września 07, 16:58

amadis pisze:@up prawdopodobnie midi, bo gdzie zmieszczą grę jeżeli dadzą mp3? Chyba że ta gra będzie na DVD 9GB, w co wątpię.. >,<

Nośnik danych na Wii ma pojemność 8,47gb. Gears of War jakimś cudem zmieścili na podobnym nośniku więc mnie nie rozśmieszaj... :wink:
aha nowa Zelda jest szykowana prawdopodobnie na 2009 nie wcześniej :} (ma się dojścia :))
Tak samo wiedziałem o Mario Karcie, że wyjdzie i kiedy mniej więcej będzie jeszcze 2 miechy przed E3 :P
SprawdĽ mnie na:
http://szmajdzik.deviantart.com/
Zdjęcia, felietony, artykuły :)

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 1 września 07, 17:31

W nowej Zeldzie na pewno nie będzie midi.
A tu kolejne info:
Zelda Wii 2009?

amadis pisze:@up prawdopodobnie midi, bo gdzie zmieszczą grę jeżeli dadzą mp3? Chyba że ta gra będzie na DVD 9GB, w co wątpię.. >,<

No comments...
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 1 września 07, 17:36

MasterLink pisze:amadis napisał/a:
@up prawdopodobnie midi, bo gdzie zmieszczą grę jeżeli dadzą mp3? Chyba że ta gra będzie na DVD 9GB, w co wątpię.. >,<

Emm, sam nie wiem czemu to napisałem :x. Mój błąd, sry.. >,<

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 2 września 07, 11:56

Poza tym nie będzie midi no bo... no bo... bez przesady :P
SprawdĽ mnie na:

Awatar użytkownika
master sword
Goron
Goron

Postautor: master sword » 2 września 07, 19:59

Wy się nie martwcie oni zrobia taka zelde że bedzie idealna zeby tylko ta najnowsza przebyła wszystkie dzieła z zeld zeby była taka długa bardzo to dla mnie gra na 4 do 7 dni lub wiecej alee napewno bedzie super :wink:

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 2 września 07, 20:12

Na 4-7 dni? ohohoho, dla mnie TP bylo na tydzien (minus pierwszy dungeon, ktory nie-powiem-jak-zostal-pozbawiony-bossa-bo-dostane-warna XDDD i pewnie zaraz mi sie nim oberwie xO). A samo przejscie 3 pierwszych dungeonow w OoT zajelo mi tydzien. Wiec lepiej, zeby nowa Zelda byla NAPRAWDE dluga. Hmmh...

Szczerze mowiac, to ja bym chciala, by zrobili remake Oracli i dodali Oracle of Secrets. No wiecie, pare 'rzeczy' w elektronice sie zmienilo, a w tedy nie wydali OoSecrets, bo nie potrafili polaczyc ze soba 3 gier. Ciekawe, czy teraz jest to mozliwe... Hmh, no i wreszcie Farore mialaby swoja wlasna gre, a nie tylko paplac ile wlezie w obu Oraclach, przesiadujac cale dnie w drzewie Maku xC

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 3 września 07, 11:35

Tylko niech ta Farore wyglada bardziej jak sliczna dziewczyna niz jak maly bahor;/ Wspolczuje, musi byc najmniej przez to lubiana z calej trojeczki...
She's got everything I need, pharmacy keys

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 3 września 07, 11:45

A mnie sie ona wlasnie najbardziej z nich podoba XDDDD Sama nie wiem czemu... hmmmh... Ale tak, mogliby ja troche zmienic.

Duh, chcialam cos jeszcze powiedziec, ale zapomnialam o___O

Awatar użytkownika
master sword
Goron
Goron

Postautor: master sword » 9 września 07, 14:42

http://pl.youtube.com/watch?v=8OiLX9Vx9wg co o tym myslicie ja coraz bardziej w to wierze i jeszcze jedno video http://pl.youtube.com/watch?v=Hp8dQhyJR ... ed&search= ciarki po całym ciele mi przeszły :wink:

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 9 września 07, 15:06

FAKE. To, ze powiedziane bylo, ze TP to ostatnia Zelda w 'takim stylu', nie znaczy, ze ma od razu dziac sie w przyszlosci. Zelda zawsze miala klimat bardziej medieval fantasy (nie wiem, czy dobrze napisalam xd), ale to tez zalezalo od czesci (Bo WW czy FS bynajmniej nie wygladaja na medieval...).
Poza tym, to jeden z przedstawicieli Nintendo ma za zadanie pokazac projekt nowej gry. To wideo z "Wii TV", czy jak sie to tam zwalo, juz kiedys byl nazwany falszywym.
Ale ten drugi jest bardoz ladnie zrobiony, ale po tym Linku widac, ze jest taki 'nie-nintendowy'. Poza tym wiemy, ze w TP Ganondorf umarl na stojaco i sie nie wywrocil, wiec w tym momencie ten malo-nintendowy Link zostaje wprowadzacy w blad xD Poza tym, spojrzcie na walke Link vs Ganondorf. Ganondorf z OoT, tak przy okazji. Sztuczne. Jesli to mialaby byc kontynuacja TP, nie zmieniali by za bardzo modeli, a tym bardziej nie zrobili by takiej walki, jakby sie dwa ludki z patyczkow bily... -_o'
Tak w ogole, to na koncu sa credity. Po prostu jakis gosciu se zrobil filmik. No, ale mimo wszystko widac, ze sie postaral. Mimo tej 'walki'...

A, i jeszcze jedno. Skoro jeszcze gra nie byla pokazywana na zadnych targach gier i nie ma w ogole screenow, to trailerow tymbardziej NIE.
Ostatnio zmieniony 9 września 07, 22:12 przez Wondercrow, łącznie zmieniany 1 raz.

johnyu
Goron
Goron

Postautor: johnyu » 9 września 07, 15:57

Na końcu Dark Sage jest napis, że to "fan made movie", czy coś w ten deseń.
Kuchar's mentor :)

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 12 września 07, 14:54

master sword pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=8OiLX9Vx9wg co o tym myslicie ja coraz bardziej w to wierze i jeszcze jedno video http://pl.youtube.com/watch?v=Hp8dQhyJR ... ed&search= ciarki po całym ciele mi przeszły :wink:

były 2 tematy o tym już. to jest żart prima aprilisowy.
SprawdĽ mnie na:

Wróć do „Gry”